IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато Lamborghini и Porsche са... трактори

Легендата гласи, че Феручо Ламборгини стартирал мощните коли след заяждане на Енцо Ферари

Свикнали сме да ги свързваме с бързи мечти, те са върхът и на пътя, но и на пистата. И все пак марки като Porsche, Lamborghini и Ferrari също се оказват зверове в нивата. 

Е, там не развиват феноменалнитескорости. Говорим за тракторите на тези фирми, за които е важно да са здрави, надеждни и най-леко да теглят ремаркета.

 
Когато Lamborghini и Porche са трактори (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Йорданов ( преди 2 седмици )
    А с какво се обработват? Да не би баба ти с мотиката да ходи копа, или дядо ти с метлата ръси с бордолезов разтвор?Доста има да учиш за агросектора, а винопроизводството там е отделна наука, не се напиняй много, не ти е дадено!
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Йорданов ( преди 2 седмици )
    А с какво се обработват? Да не би Нана ти с мотиката да ходи копа, или дядо ти с метлата ръси с бордолезов разтвор?Доста има да учиш за агросектора, а винопроизводството там е отделна наука, не се напиняй много, не ти е дадено!
  • #7
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    само да кажа че лозя не се обработват с техника
  • #6
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Лудория ( преди 2 седмици )
    То зависи от стопаните. Когато искат качествено вино, си подбират много неща. Когато искат вино за 5 лв. в пластмасова тубичка, що да не ползват дизелово тракторче?! Както всяко нещо, има си евтинийки, има си и снобарски, има и качествени, както и такива между тях. :) Просто отбелязах, че хората, дето искат да правят качествено вино, не ползват дизелова техника в лозята. Добра бизнес ниша за производител, който иска да е "загрижен за Земята".
  • #5
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 седмици )
    Лозарски верижен трактор Болгар е с дизелов двигател.Още се срещат по лозята.
  • #4
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Лудория ( преди 2 седмици )
    Всъщност ако Тесла успее да направи мини трактор, лозарите биха пробвали нещо такова. Това, което знам за виното е, че предпочитат да не пускат дизелови трактори между лозите. Даже специализираните трактори за лозарство са бензинови. Но ако може нещо електрическо, що да не пробват. Инак за градината може да се пусне едно култиваторче на батерии. То не че и сега няма безброй такива...
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 2 седмици )
    Това недоразумение кибергрозника затъва по черен път.В нивата с прикачен инвентар ще се окопае като американски войник в Афганистан.
  • #2
    3 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Всъщност няма да се появи, ще прикачат инвентара на Cybertruck-а ;)))
  • #1
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 седмици )
    МитичкЕ,кога ще се появи трактор Тесла?