IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini пуска трактори по 250 000 евро

Машините са посветени на 100-годишнината на основателя на фирмата

Lamborghini пуска трактори по 250 000 евро

Компанията Klima-Lounge със сериозната подрепа на семейството Ламборгини ще представи на изложението Techno Classica в Есен специален трактор Centenario. Той ще се превърне в продължение на „юбилейните” суперколи Lamborghini Centenario, направени в чест на 100-годишнината от рождение на основателя на италианската марка Феручо Ламборгини.

Lamborghini пуска трактори по 250 000 евро

На премиерата на прототипа на трактора ще присъства племеникът на Феручо – Фабио Ламборгини, който ще представи машината. Засега подробности за нея не се съобщават, но от публикуваните от компанията снимки се вижда, че тя ще бъде в ретро-стил.

Lamborghini пуска трактори по 250 000 евро

Компанията Lamborghini предвижда да произведе 5 такива трактора, освен вече готовия прототип. Цената на всеки от тях е 250 000 евро, като две от машините вече са продадени.

Lamborghini пуска трактори по 250 000 евро

Изложбата Techno Classica-2017 ще се проведе от 5 до 9 април. На нея ще бъдат показани също така реставрирани трактори DL 25 от 1954 г. и Lamborghinetta от 1956 г. Посетителите ще видят е бронзова склуптора на Феручо Ламборгини, който държи умалено копие на суперколата Miura в ръцете си.

Lamborghini пуска трактори по 250 000 евро

Снимки: Lamborghini

Тагове: lamborghini centenario
0 от 500
  • #5
    19 rate up comment 5 rate down comment
    112 ( преди 7 години )
    Като вървят напред с лъжи и изоставащи технологии тровещи наред така става, но вече ги подхванаха и сега ще плащат милиарди. Дане споменавам че италианската марка се продава много добре обаче е всичко друго но не и ексклузивна. Ширпотребата на високия клас.
  • #4
    23 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Селската фирма ВАГ ги възкреси от пепелта след като бяха фалирали на два пъти при предишни различни собственици. Сега Ламборгини се радват на популярност и продажби както никога. Други едни фирми си признават господството на немците и си казват сами, че изостават.
  • #3
    23 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Да ти кажа по - вероятно е да пуснат баничарка с ТДИ, отколкото злобата на българина да стихне.
  • #2
    29 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Оригинално! Веднъж все пак се први 100-годишен юбилей.Страхотна марка бяха, докато не се продадоха на селската фирма ВАГ. Сега ще правят СУВ-чета, докато ги обезличат, като останалите под шапката на Фолк с Ваген.Трошетата са със сувчета, дизелчета, семейни четиривратки и т.н. Бентли също. Очаквам да пуснат баничарка Ламбо с ТеДеИ скоро. Колко му е...
  • #1
    30 rate up comment 1 rate down comment
    2 втек ( преди 7 години )
    Трябва да се оберат парите на богаташите, че няма къде да ги складирват :D