IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Представете си новата Lancia, но с три врати

Ето как би изглеждала Ypsilon, ако се трансформира в стилен триврат хечбек

Дигиталният автомобилен дизайнер X-Tomi Design представи една желана от мнозина, версия на новата Lancia. Той трансформира Ypsilon в стилен хечбек с три врати и динамичен силует.


Lancia


Проблемът е, че новата Lancia Ypsilon официално бе представена само във вариант с каросерия с пет врати. Тривратата версия изглежда страхотно, но вероятността такава кола да бъде пусната в продажба е малка. Наскоро обаче стана известно, че моделът ще бъде значително по-мощен и ще бъде превърнат в хот-хеч, като тази наточена версия ще бъде обозначена с отдавна забравената HF табелка.

Най-мощната и най-бърза Lancia Ypsilon HF ще се появи през 2025 година и ще заеме позицията на върха на линията на този компактен модел. Все още не е известно с какъв силов тракт ще е вариантът HF.

А наскоро, както вече ви информирахме, стандартният автомобил Lancia Ypsilon беше официално разсекретен във всичките му детайли. Стандартният хечбек споделя техническата си част с Opel Corsa, Peugeot 208 и Citroen C3. В гамата ще се появят хибридни силови агрегати, базирани на 1.2-литров бензинов двигател. Но първа ще бъде пусната в продажба изцяло електрическата версия, която по заводски данни, ще е с пробег от 403 километра.


0 от 500