IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как Dacia Duster се превръща в кемпер

Пакетът Sleep Pack вече се предлага и за новото поколение на SUV-модела

Новото поколение на Dacia Duster получи допълнителен пакет от оборудване, който превръща популярния SUV в превозно средство за къмпинг. Това е същият Sleep Pack, който по-рано видяхме при друг модел на румънската марка - Jogger.


Dacia Duster Sleep Pack


Идеята на производителя е да покаже на потребителите, че Duster е интелигентна и преди всичко практична кола, като тя се предлага с възможност за два различни хибридни двигателя, в допълнение към популярния на някои пазари пропан-бутан (LPG). Новата генерация предлага на SUV-модела предлага стратегически интериорни решения и багажник, който достига до 472 литра, въпреки че размерите на Duster си остават практически непроменени.

Сред новостите при Duster е и YouClip - универсална система за свързване, която в бъдеще ще бъде разширена за цялата бъдеща гама на Dacia. Благодарение на квадратните куки е възможно да се монтират дълги серии от различни аксесоари на борда на Duster - от държача за телефон до държача за чаша, от куката за чанта до LED лампата, включително куките за таблет за задните седалки.


Dacia Duster Sleep Pack


Сега списъкът с аксесоари, предназначени за Duster, нараства със Sleep Pack. Както при Jogger, първият автомобил на Dacia, който се възползва от него, този прост, сменяем и достъпен пакет ще бъде наличен за новия Duster. Той включва три основни функции - двойно легло (1,90 м дължина и до 1,30 м ширина), което се отваря самостоятелно за по-малко от две минути, малка маса и място за съхранение.

Sleep Pack е допълнен от изключителен багажник на покрива - идеалният аксесоар за дейности на открито. Просто го прикрепете напречно към модулните багажници на покрива, за да осигурите багажник на покрива, който може да издържи до 80 кг подвижно тегло. Ако желаете, можете да разпънете и палатка на покрива, в случай че спането в колата не е подходящо за вас.


Dacia Duster Sleep Pack


0 от 500