IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru изненада с доста ниска цена за новото Legacy

Седанът получава повече екстри, но ще струва под 25 000 долара

Седанът Subaru Legacy е една от най-популярните коли на японската марка, като търсенето му е особено силно в САЩ. Моделът е търсен сред купувачите заради своя специален стил, надеждност, оборудване и безопасност.


Subaru Legacy


Не на последно място този бестселър на Subaru е избиран от купувачите заради отличното си съотношение цена/качество. А сега японският производител изненада всички с ниската цена на автомобила от моделната 2025 година.

Subaru Legacy, което скоро ще бъде пуснато на пазара, ще се продава зад Океана на цена от $24 895. Според Carscoops цената на модела не се е променила спрямо миналата година, макар оборудването вече да е доста по-богато.

Новото Subaru Legacy Limited вече разполага с електрически люк на покрива, отопляем волан и 11.6-инчов екран за информация и развлечения с GPS навигация, премиум аудио Harman Kardon, както и със системата DriverFocus.

Както винаги, моделът се предлага със задвижване на всички колела, дори и в базовата си версия. По-рано ви информирахме, че Subaru Legacy бе включен в списъка на най-добрите седани според американски експерти.

Основните конкуренти на модела - Honda Accord, Hyundai Sonata и Toyota Camry, също попаднаха в класацията. Също така, Legacy е в списъка на най-ефективните автомобили по отношение на съотношението на цената на автомобила към средния пробег.

0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Това е стартовата цена на всички mid size японски седани в Америка. При CUV автомобилите е още по- абсурдно положението. Хай Лендър там се продава за 35к $ тук е 120к Лева
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Nev до №1 ( преди 1 седмица )
    Пич, много ми е интересно кои са тези расови млади жребци на тази цена за които бълнуваш? Май си горе на черешата или е време да смениш дилъра! :)
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Nev ( преди 1 седмица )
    За съжаление тук ще се продава поне на двойна цена, поради неадекватната ценова политика на местните дилъри! И не само на Субару, но на Хонда, Мазда и дори Тойота са такива!
  • #5
    20 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Тука сме богати, в Щатите завалиите кат не могат да свържат двата края и им ги дават на социални цени. Нормалните цени са при нас - за 25 000 долара - Тойота Ярис Крос.
  • #4
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Жеръц ( преди 2 седмици )
    Де да имаше нови Субарута и в нашата мила Родина на цена от 45 000 лв. Ние понеже получаваме големите заплати, нов Форестър при нас струва 90 000лв. За *** сиромаха голфове на по 13/15 години, за по 15/20 000 лв. да им се радваме.......
  • #3
    26 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Тук за 45хил май остана Дачия или нещо от клас В, така че много модели на тези пари ще се харчат като топъл хляб.
  • #2
    57 rate up comment 1 rate down comment
    До 1 ( преди 2 седмици )
    Не съм фен на субару, но ако и при нас го продаваха на такава цена - тоест около 45 000лв. Почти съм сигурен че щеше да избие рибата откъм продажби и на никой нямаше да му пука ти за какви коне мечтаеш и сънуваш.
  • #1
    0 rate up comment 63 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Как да продсваш скъпо куц кон, който яде храна от умрели динозаври, като на пазара има расови, млади жребци на същата цена, които ядат прясна тревица, каквато има евтино навсякъде.