IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полицаи спряха новото Lamborghini Urus PHEV и то не за превишена скорост

Водачът на тестовия SUV отнесе глоба от 60 евро за липса на преден номер

Правилата за движение са за всички шофьори и във всички страни. Всяка държава има свои разпоредби, като и в тях има някои изключение. Прототипите на нови автомобили обаче също трябва да отговарят на изискванията, въпреки че в зависимост от страната, имат право да надвишават ограниченията на скоростта по пътищата в някакви граници.


Lamborghini прототип


Тези снимки са много любопитни, тъй като на тях се вижда как патрул на германската полиция е спряла тестови прототип новото Lamborghini Urus PHEV в района на комплекса „Нюрбургринг“, където се провеждат изпитания на модела. В случая обаче причината не е превишена скорост, а липсата на преден регистрационен номер, съобщава Motor.es.

Случилото се даде възможност на фотографи, дебнещи точно подобни автомобили в района, да направят удар, като заснемат италианския спортен SUV отблизо. Тестовият Urus е покрит с камуфлаж, но вече може да се види по-ясно формата на фаровете, включително трите вътрешни проектора, както и задните светлини на автомобила.


Lamborghini


Също така може да се разгледа интериора, показващ голям екран за дигиталното арматурно табло и ръба на волана, покрит със зелена кожа.
Няколкото минути, които продължи това спиране, са достатъчни, за да бъде санкциониран водача за това, че кара само с една регистрационно табела. В повечето държави в Европа, това е забранено, като глобата в Германия не от най-сериозните - 60 евро, но пък отнема точки от лиценза на шофьора.

Снимки: Motor.es


0 от 500