IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

"Китайското Jimny" се оказа без 4х4

Електрическият Baojun Yep Plus ще дебютира още този месец

Марката Baojun публикува свежи изображения на електрическия SUV Yep Plus, който е наричан „китайския Jimny" поради сходството му във формата и размерите на каросерията с оригиналния модел на Suzuki. Изображенията показват и интериора на автомобила за първи път и той има много по-модерен вид от  този на японския модел.


Baojun Yep Plus


Автомобилът разполага с цифров инструментален панел и медийна система с голям екран. Според Autohome предните и задните седалки на автомобила са направени от много мека мемори пяна. Седалката на водача е с електрическо регулиране в 6 посоки, а седалката на пътника отпред се регулира в четири посоки само механично.

Съдейки по даденото изображение на размерите, интериорът на Baojun Yep Plus ще бъде доста просторен за своя клас. Външните габарити на автомобила са 3996 x 1760 x 1726 мм, с дължина на междуосието 2560 мм (междуосието на Suzuki Jimny с пет врати е малко по-голямо - 2 590 мм).


Baojun Yep Plus
  
   
Интериорът на Baojun Yep Plus има 28 ниши за малки предмети. Обемът на багажника е 385 литра, но ако сгънете задната седалка, обемът ще се увеличи до 1715 литра.
  
  
Baojun Yep Plus
  
   
Публичната премиера на Baojun Yep Plus ще се състои този месец на автомобилното изложение в Пекин. Автомобилът разполага с един електрически мотор на задната ос, като мощността му е 102 к.с., а обявеният пробег с едно зареждане е 400 км.


Baojun Yep Plus


0 от 500