IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-готините коли от автосалона в Ню Йорк

Корейските марки са най-активни, но японските и германски производители също има какво да покажат

Автомобилните изложения не са толкова големи или сложни, колкото бяха преди, но все още са чудесен начин за обществеността да види най-новите и най-добрите коли. Това в Ню Йорк през 2024 г. запълваше по-малко от конгресния център „Jacob K. Javits“, отколкото когато и да било. Новите модели също са с орязан състав, но големите „акули“ все още показват свежи дебюти като тези на Kia, Infiniti, Nissan или Porsche.

Междувременно от няколко години организаторите на шоуто оползотворяват свободното пространство. Долното ниво на конгресния център вече разполага с тестова писта за EV, където можете да се возите в най-новите електрически модели. Плюс огромна изложба на класически и модифицирани автомобили. Има също избор от класически и модерни Porsche точно на предния вход на главния етаж и обичайния набор от екзотика от Karma, Lotus, Bentley и други. 


Най-готините коли от автосалона в Ню Йорк (ГАЛЕРИЯ)

 
 

0 от 500