IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Продава се брутален рестомод Toyota FJ40 с V8 мотор

Този всъдеход съществува в един-единствен екземпляр

В сайта Mecum се появи интересна обява. Става дума за търг на автомобил рестомод Toyota FJ40 Land Cruiser от 1969 година. Всъдеходът, който получава модерен ъпгрейд от Icon 4x4, изглежда брутално и съществува в един-единствен екземпляр.


Toyota FJ40


Icon 4x4 създава този автомобил през 2017 година, но и към момента той изглежда просто перфектно. По време на модернизацията тунерите променят всеки аспект от оригиналната Toyota, но визията остава същата.

Например каросерията на FJ40 Land Cruiser е направена от алуминий и покрита със специална боя, която му придава още повече бруталност. Монтирани са и тъмни джанти с червени спирачни апарати Wilwood, обути в офроуд гуми.


Toyota FJ40


Наличен е и черен покрив от плат. Други визуални промени в Toyota-та включват лебедка Warn, камера за обратно виждане, странични стъпала AMP Research и голяма LED лента над предното стъкло.

Интериорът на автомобила е декориран с черна кожа с платнени вложки. Оборудването включва кормилна колона Ididit, отопляеми спортни седалки и персонализирана и много мощна аудио система.


Toyota FJ40


Под капака на този рестмод е монтиран 5.7-литров четирицилиндров Vortec V8 турбо двигател, който е съчетан с петстепенна механична скоростна кутия Aisin AX15. От търга Mecum не казват каква е мощността на V8 двигателя.

Но бегъл поглед към доработките ни подсказва, че и конските сили няма да са малко. FJ40 Land Cruiser ще бъде продаден на търг на 6 април на специално събитие в Хюстън. Не е ясна и първоначалната цена.


0 от 500