IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как ще изглеждат луксозните SUV на Hyundai в близко бъдеще

Серийният Genesis Neolun е пряк конкурент на Mercedes-Benz GLS и BMW X7

Марката Genesis, собственост на корейския автомобилен гигант Hyundai, представи на автосалона в Ню Йорк новия си флагмански SUV Neolun. Той засега е само концепция, но неговата серийна версия ще бъде позиционирана на пазара като пряк конкурент на Mercedes-Benz GLS и BMW X7.


Genesis Neolun


Genesis Neolun запазва типичния стил на марката, като същевременно въвежда много нови дизайнерски елементи. Вместо разделени фарове, сега има огромни LED-ленти, които се простират отвъд предната част на автомобила към страните му. Няма дръжки на вратите, а вместо огледала за обратно виждане се използват камери.

С дължина от над 5 метра, Neolun предлага просторен интериор с четири индивидуални седалки, осигуряващи най-високо ниво на комфорт. Серийната версия вероятно ще използва по-традиционна конфигурация с 6-7 места.


Genesis Neolun


Вместо арматурно табло Neolun има проекционен екран, а на тавана са монтирани два допълнителни екрана за пътниците на задния ред. Кабината е оборудвана с усъвършенствана звукова система и иновативна система за генериране на топлина, която загрява предния панел, картите на вратите, седалките и пода.

Серийният Genesis Neolun ще носи обозначението GV90. Очаква се луксозният SUV да излезе на пазара през следващата година, като ще разчита на хибридно задвижване. Подробна техническа информация все още не е разкрита.


Genesis Neolun


0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Тончо ( преди 4 седмици )
    Тоя *** правен от хора с дръпнати очи и 150см не мерси вземи го ти
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Im-ДртiйУАЙТBOY! ( преди 4 седмици )
    И да добавим, че НОВАта корейска ЛУНА /в превод/ ще предлага неимоверно високо ниво на усещане за перфектно поднесен ЛЮКС, домашен комфорт и УЮТ от най-висока степен плюс елегантно-лежерна возия и фокусът е концентриран именно в/у тези чисто човешки усещания ... тъй като тази иновативна машина му предоставя възможността да се почувства сякаш е в обичайната си домашна обстановка... И именно точно това усещане са се стремили да постигнат GENESiS-дизайнерите с тази си водеща супер-НОВА разработка.
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 седмици )
    Само на мен ли ми прилича на Макуин-Светкавицата отпред ;)