IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Собственици на най-големите коли на Toyotа пропищяха от крадци на гуми

Нападенията над такива автомобили в САЩ се увеличиха многогратно (ВИДЕО)

Притежаването на автомобил има своите плюсове и минуси, а от всички неща, които могат да ви се случат, е да откриете, че колелата на колата ви липсват. Това е доста неприятно, но се оказва все по-често срещан сценарий за жителите на Сан Диего.


Toyota без гуми


Полицейското управление на града съобщи, че от началото на тази година е съобщено за приблизително 25 случая на сваляне на колела и гуми от превозни средства. Крадците действат във всички райони на града, а най-често от атаките им страдат модели на Toyota.

Местното издание San Diego Union-Tribune съобщава, че повечето случаи включват камиони Toyota 4Runner и Toyota TRD Pro, включително Tacoma и Tundra. Това вероятно е така, защото те имат скъпи колела и гуми за офроуд, което ги прави сериозно изкушение за крадците



Свалянето на гумите се извършва като на улицата, така и на паркинги. Затова и от полицията дадоха някои съвети на собствениците, за да предпазят колелата си. Единият вариант е да закупят комплект контрагайки или заключващи болтове, които са съвместими с техните автомобили.

Друга препоръка е превозните средства да се паркират на улици с много трафик и пешеходци. Също така е добра идея колата да бъде оставяна на добре осветено място, стига това да бъде възможно.


0 от 500