IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли ще е следващата Kia Ceed?

Корейците показаха за пръв път K4 - американския аналог на европейския хечбек

Това не е точно следващата Kia Ceed, но поне може да ни подготви какво да очакваме от задаващото се четвърто поколение на популярния в Европа хечбек. Kia показа първи снимки и скици на новата К4 - глобален модел, който ще замени сегашните Kia Forte (в Северна Америка) и Kia Cerato (в Австралия и Азия). До момента между тези модели и Ceed имаше доста родство, особено в дизайна, и няма основания да очакваме промяна.
  
   
Kia K4
  
    
Новата К4, която ще направи официалния си дебют на автосалона в Ню Йорк, носи доста от пропорциите на спортния модел Stinger. Освен това има изцяло нова предна оптика, с вертикални фарове и хоризонтални хромирани ленти за дневните светлини. Решетката е изключително изтънена, за сметка на огромния отвор за въздух отдолу. Все още няма никаква информация за задвижването, но със сигурност ще има чисто бензинови версии, както и хибрид.
  
   
Kia K4
  
     
В интериора прави впечатление панорамният екран, който се простира през две трети от таблото. От Kia казват, че К4 ще има възможния минимум физически бутони (включително за климатика), но специален роторен контролер за навигация из менютата на информационната система.
   
   
Още снимки и скици на Kia K4 вижте в ГАЛЕРИЯТА:


 
   

 

0 от 500