IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пикапът на Hyundai става още по-агресивен

Моделът Santa Cruz ще бъде променен, за да се бори с конкурентите от Ford и Honda

Hyundai работи върху обновяването на моделната си гама и следващият по ред е пикапът Santa Cruz. Той ще бъде направен още по-зрелищен, за да може да се конкурира с бестселъри като Ford Maverick и Honda Ridgeline.
  
   
Hyundai Santa Cruz
  
    
Прототипите на новостта вече са подложени на пътни тестове, където многократно са хващани от обективите на фотошпиони. Именно на тяхна база, както и на информация, получена от вътрешни източници, специалистите на изданието Carscoops създадоха рендер на модела, който ви показваме.

Съдейки по него, пикапът ще получи по-квадратна решетка, нови брони със защитни покрития и фарове с различни графики. Също така е трябва да се отбележи и променения дизайн на джантите. Известно е, че задните светлини също ще бъдат обновени, а към цветовата схема на купето ще бъдат добавени новите цветове Fine Green Matte и Ultimate Red Metallic.
  
   
Hyundai Santa Cruz
  
    
Салонът на Hyundai Santa Cruz също е в процес на модернизация. Оборудването му ще включва голям извит екран, който комбинира 12.3-инчов цифров инструментален панел и мултимедийна система. Има и слот за безжично зареждане на смартфон и нов волан, към който ще се премести скоростният лост. Що се отнася до технологиите, пикапът ще получи интелигентен круиз контрол с функцията Stop&Go, Head-up дисплей (HUD), безжични Apple CarPlay и Android Auto.

Промени в двигателната гама не се съобщават. Сегашният Santa Cruz се доставя с 1.5-литров редови четирицилиндров двигател с мощност 191 к.с. и с 2.5-литров турбо двигател с мощност 281 к.с. Рестайлинг моделът може да има и хибридна версия. Дебютната дата на иновацията все още не е обявена.
  
  

0 от 500