IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

103-годишна италианка остана без кола заради опасно шофиране

Възрастната жена обеща, че вече ще кара само мотопед

Италианската полиция задържа 103-годишна жена за системни нарушения на пътя. Според The ​​Canberra Times пенсионерката е нарушила ограничението на скоростта с колата си няколко дни подред приблизително по едно и също време. Служителите на реда бяха принудени да конфискуват колата на италианката, която обеща да смени колата си с двуколесно преводно средство.


скорост


Нарушителят на правилата за движение се оказа Джузепина Молинари, родена през 1920 г. Няколко поредни дни пенсионерката карала с превишена скорост по едни и същи улици. Една вечер жената привлякла вниманието на полицаите, които спрели колата. По време на проверката на документите инспекторите установили, че шофьорската книжка на Джузепина е с изтекъл срок, както и че няма няма застраховка на автомобила.

В резултат на това полицаите иззели превозното средство и задържали пенсионерката. В управлението жената, която вероятно е най-възрастният в света шофьор-нарушител на правилника за движение, казала, че е бързала да посети приятели. И допълнила, че сега ще си купи мотопед, с който да се придвижва.


0 от 500
  • #1
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Винаги съм любопитен, като кажат опасно шофиране - какво точно разбират. Това е като дежурното КАТ оправдение - несъобразена скорост? И защо си мислят, че като са и резнали 2 колела - нешатата биха станали по сигурни? Има ако панде от скутера дори с 30 няма да се потроши? Иначе - жива и здрава да е жената и да си кара със здраве. Дай боже всеки му!