IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Цяла армада от китайски SUV атакува Европа тази година

Някои от тези модели вече са на пазара, а други ще се появят съвсем скоро

Китайските автомобили в Европа все още се намират между обещанията и действителната реалност. Те са обявени за „променящи играта на европейския пазар“, но в крайна сметка детайлите водят до лоши резултати от продажбите.

Това обаче не притеснява производителите от Далечния изток. И те продължават да заливат Стария континент с новите си предложения, като това важи особено за SUV-сегмента. Ето и някои от най-интересните китайски модели в него, които ще се появят на пазарите в Европа до края на годината.


Новите китайски SUV в Европа (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    вижда се края на европейските коли за съжаление. Китайците може да са калпаво направени, но са евтини, а изглежда за европейците това става водещо. Кой ще ти купи Пежо за 100к при положение, че има китайче за 40?! Да, не е толкова лъскаво като пежото, ама разликата е потресваща.
  • #6
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Супер ( преди 5 месеца )
    Още необслужваеми китайски баклюци за преброяване на шарани.
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Китайците идват ( преди 5 месеца )
    Електрификацията ги докара.
  • #4
    5 rate up comment 2 rate down comment
    РУК ( преди 5 месеца )
    Като изключим NIO,които по някаква причина са ми симпатични като бранд и коли и мога от личен опит да твърдя,че правят качествени коли.(Качество което все още не се е доказал във времето все пак!)За всичкия останал талаш от снимките,не бих дал и 20К Евро,а 40-50К+, НИКОГА!
  • #3
    6 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Напълно в реда на китайската култура, важното за тях е да наводнят пазара и все някой ще си купи. В селото имаше един китайски магазин от около 150-200кв.м и на 50 м отвориха още един малко по-голям,
  • #2
    6 rate up comment 2 rate down comment
    q ( преди 5 месеца )
    @1 Сега ако кажеш и че караш 20+ годишен кошник, те признах. Никой не може да те спре. Само някой тинейджър да не реши да ти подкара скромната количка, че корейците са известни тоя проблем.
  • #1
    11 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Да си ги карат, аз вече се интересувам само от японски и корейски коли, че с тия електрически волани и самоуправления ми се струват най-безопасни. И китайските, и европейските, и американските сигурно дават възможност да ти поемат управлението дистанционно и да те забият в някой дувар. Корейците и японците не мисля, че имат интерес да морят хора в Европа.