IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво да очакваме от новото Audi Q7

Германският производител тества новото поколение на популярния SUV

Както съобщава Carscoops, позовавайки се на достоверни източници, маскираният кросоувър, който се тества в Европа и за който се смяташе, че е новият флагман в гамата на Audi и пряк конкурент на BMW X7 и Mercedes GLS, всъщност се оказа следващото поколение на Audi Q7.


Audi Q7


Новото Audi Q7 се отличава от своя предшественик със забележими промени в дизайна. Предната част на кросоувъра е с нова решетка с уникален дизайн, както и с обновени осветителни тела и масивен долен въздухозаборник с мрежеста вложка. Дръжките на вратите са монтирани наравно с каросерията, което придава на автомобила по-аeродинамичен вид.

Задната част на Q7 също е преработена. Бронята е с по-модерен дизайн, а традиционната задна врата е допълнена от нови задни светлини. Интериорът на новото Q7 се очаква да бъде вдъхновен от наскоро представения Audi Q6 e-tron. Салонът ще бъде оборудван с 11.9-инчов цифров инструментален панел, 14.5-инчова информационно-развлекателна система и допълнителен 10.9-инчов дисплей за предния пътник.


Audi Q7


Под капака на новото Audi Q7 ще има гама от бензинови, дизелови и plug-in хибридни двигатели. Очаква се кросоувърът да бъде представен следващата година като модел за 2026-а и към момента за него не се предвижда изцяло електрическа версия.


0 от 500