IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

6 въпроса, които не трябва да задавате при покупка на автомобил

Тяхното избягване ще ви позволи постигането на по-добра сделка

Влизането в дилърски център или автокъща може да се сравни със започването на игра на шах, където всеки ход е от значение. Вие сте там, за да матирате противника - в случая продавача, а не той да ви матира на вас. Много е важно да задавате въпроси, които ще ви помогнат да вземете информирано решение, като някои от тях могат да наклонят везните във ваша полза. За да стане това обаче, трябва да избягвате някои други въпроси, които могат да разкрият слабите места във вашата стратегия.


6 въпроса, които не трябва да задавате... (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #2
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Турбо ( преди 2 месеца )
    Как се купува нова кола.Избираш марките и моделите които те интересуват.Отделяш време и посещаваш всички представителства на марките автомобили,които си избрал.Събраните оферти слагаш на масата в къщи и избираш на спокойствие най изгодната оферта.Така правя винаги и досега никога не съм сбъркал.
  • #1
    15 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Най-сигурно е да се следят промоциите, щото иначе шанса за отстъпка не е много голям при покупката на 1 автомобил (до 5% не се брои за отстъпка ;))). Не трябва да се бърза и да може да се оцени правилно стойността на автомобила (само да припомня че цената е това което плащаш а стойността това което получаваш). И не трябва да се робува на марки или на хорското мнение, щото то не плаща лизинга после ;)))