IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кола гръмна и разпръсна 20 килограма кокаин на бензиностанция

За щастие в автомобила не е имало никого по време на експлозията (ВИДЕО)

Експлозията на бензиностанция в Северна Аржентина завърши с двама ранени и един арестуван. Шокиращо, сред хаоса, причинен от взрива, килограми скрит кокаин бяха изхвърлени във въздуха, което разкри незаконна дейност, извършвана от полицейски служител.


взрив


Както може да се види в кадри от охранителната камера на инцидента от бензиностанцията, нищо не предвещава, че ще има експлозия. Взривът обаче успява да нанесе сериозни щети, отваряйки вратите и разкъсвайки ламарините на превозното средство.

Причината за експлозията остава неясна. За щастие, жената, управляваща колата, и трите придружаващи я деца са извън автомобила по това време. Това се дължи на правилата за безопасност в Аржентина, които задължават пътниците да напуснат превозното средство, докато то се зарежда със сгъстен природен газ.



За съжаление, един възрастен и едно дете са пострадали при инцидента, съобщава местното издание A24. Шофьорката е задържана след инцидента, като се оказва, че тя е полицай от столицата Буенос Айрес.

Жената отрича да знае за кокаина (около 20 кг), скрит в резервоара на автомобила, твърдейки, че колата не й принадлежи. Тя казва, че взела колата от град Оран, за да се стигне до Салта - градче, разположено до северната граница на Аржентина. Именно оттам преминава и голяма част от наркотфарика за чужбина.


0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 2 месеца )
    Ако беше електрокар щеше да се запали и наркотика да изгори.
  • #1
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Нови върхове ( преди 2 месеца )
    В журналистиката "Причината за експлозията остава неясна." Дали няма общо със зареждането на 200бара в бутилката за което се използват компресорни станции с мощност 150kW? Как ли гърми водородна със 700 бара и колко ли е мощността на компресора за да ги достигне?