IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla готви редица подобрения за Model 3 Performance

Новата топ-версия ще излезе на пазара през пролетта

Новата версия на Tesla Model 3 Performance се очаква да излезе през второто тримесечие на тази година, като първоначално продажбите ще стартират в Китай. Прогнозната цена на Model 3 Performance се очаква да бъде около 55 000 долара. За тези пари клиентите ще получат някои, съществени според Tesla, подобрения.


Tesla


Както пише IT Home, задната част на новата високопроизводителна версия на Model 3 ще бъде оборудвана със спойлер от въглеродни влакна. Отдолу е надписът Dual Motors, освен това колата ще получи нов тип джанти, а спирачната система и окачването се очаква да бъдат надградени и усилени.

Очаква се още предните седалки на новото върхово изпълнение 3 High Performance Edition да получат по-активна странична опора и различни подглавници. Освен това в салона ще бъдат използвани по-премиум материали за седалките и корите на вратите, както и ново амбиентно осветление и звукоизолиращи стъкла.


Tesla


Ще припомним, че досегашната най-наточена версия на Model 3 е оборудвана с два двигателя с обща мощност от 357 kW и комбиниран въртящ момент от 659 Нм. Тази кола се характеризира с време за ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.3 секунди и пробег с едно зареждане от 675 км. Очаква се новият модел да предложи по-добри характеристики.


0 от 500
  • #23
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    И какви са фактите? Предположения как ще завършват финансовата година след три месеца? На това ли му викаш факти? Фактите са доказаните манипулации лъжи и проблеми с качеството с чиито последствия се бори toyota.
  • #22
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    А волана интегриран в дисплея кога?
  • #21
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Хвалипръц ( преди 2 месеца )
    Ха-ха, Бустериран, ти си уникален! От всички ФАКТИ в статията реши да се хванеш за ПРЕДПОЛОЖЕНИЯТА. Поне ясно защо ти е такъв компот в главата.
  • #20
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Компанията обаче се бори с поредица от скандали в подразделения на групата заради тестови процедури за сертифициране на продукти, които може да накърнят репутацията и за качество и безопасност.
  • #19
    5 rate up comment 2 rate down comment
    До 19 ( преди 2 месеца )
    Прочетох новината и най-много ми хареса края, където обикновено се крие истинската информация в новините "Компанията обаче се бори с поредица от скандали в подразделения на групата заради тестови процедури за сертифициране на продукти, които може да накърнят репутацията
  • #18
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Хвалипръц ( преди 2 месеца )
    Прясна новина специално за заухавия бустериран: "Toyota разби очакванията за печалбата си"
  • #17
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Гост ( преди 2 месеца )
    Мити4ен,днес натоварихме един камион произведена от цеха стока.Твоят принос е да произвеждаш тор в WC и да дрън дрънкаш по форумите.Тойотата ми е на 13 години и няма ръжда.Да беше дошъл на Боровец да я видиш,щеше да имаш нужда от зъболекар.
  • #16
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    300-коньовата ми нова кола е значително по-еко от 30-годишната ти Тойотка, от която се рони ръжда на всеки метър. Добре, че не я караш много, защото ти идва скъпичко да зареждаш често. Единствената полза от такива като теб е да пречистват въздуха с дробовете си.
  • #15
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    о времена о нрави тесла ще ми цъка с дълги къси да се мръдна от лявото платно нещо се размечта или да ме изпревари в проход
  • #14
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Гост ( преди 2 месеца )
    До 10.Да спориш с теслар,който кара дизелов 2 тона СУВ 300 к.с. и говорещ за екология.Въздухът се пречиства от дърветата,тлупи.