IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Българска компания е дилър на Koenigsegg за 15 държави

От "на хляб и вода" до най-бързата кола в света: 15 ключови факта за най-екстремния автомобилен производител

Българското дружество "М-Кар Премиум" e eдин от едва десетте официални дилъра на Koenigsegg в Европeйския съюз. Компанията, която получи статут на дилър още през юли 2022 година, има правата за дистрибуция на шведските хиперавтомобили не само у нас, но и в целия Балкански регион, в Турция, Азербайджан и Казахстан - на общо 15 различни пазара. Останалите представители на Koenigsegg на континента са в Германия, Швейцария, Испания, Полша, Великобритания и в самата Швеция.
   
   
Koenigsegg Regera
Koenigsegg Regera. Снимка AUTOMEDIA.BG
  
    
"М-Кар Премиум" вече има регистрирани поръчки за автомобили, научи Automedia.bg. В близко бъдеще предстои и откриването на физически шоурум на марката в София, в съседство с "Парадайз Мол". "М-Кар Премиум" е дъщерно дружество на "М-Кар София", дилър на BMW и MINI и официален сервиз на Rolls-Royce в България.

Освен дилър, "М-Кар Премиум" е също оторизиран сервиз на Koenigsegg и вече разполага със специално сертифициран от марката диагностик. Това е и първото официално представителство на марка от най-високия пазарен сегмент у нас.

 

15 ключови факта за Koenigsegg (ГАЛЕРИЯ):


Снимки: Koenigsegg
     

    

 

 

0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Владо ( преди 2 месеца )
    Респект към граф Koenigsegg.Както за смелостта да прави хиперавтомобили в неблагоприятна икономическа обстановка, така и за постигането на перфекционизъм във всяко отношение.За инженерните постижения нямам какво да кажа - тези са водещата марка при хиперавтомобилите за цялата индустрия.
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    До 2 ( преди 2 месеца )
    За зеленчуците е нормално да има надценка :D
  • #2
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Е па та и язе гледахме една нова кола, в Корея 22 хиляди долара тука 70к лева, епа то сигурно ще да е от инфлацията, дилара не е секулант ам ич!
  • #1
    17 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Да пожелаем на М Кар да са на нивото на Кьонигсег!