IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

„Братчето“ на VW Tiguan се готви за премиера

Cupra Terramar ще получи много по-агресивен вид от германския си роднина

Снимките, които ви показваме са на нов кросоувър, преминаващ пътни тестове и обвит с тежък камуфлаж. Но въпреки маскировката експертите разпознаха един изцяло нов модел на марката Cupra, който е създаден на базата на третото поколение Volkswagen Tiguan.


Cupra Terramar


Известно е и името на новия модел - Terramar, като засега неговият дизайн, както личи и от снимките, се пази в тайна. Известно е обаче, че като размери той ще повтаря своя „германски“ роднина с дължина на каросерията около 4.5 м. Със сигурност обаче външността ще е доста по-агресивна от тази на немския модел.

Сред двигателите се очакват 1.5-литрови и 2,0-литрови редови четирицилиндрови двигатели, както при Tiguan. Двигателната гама на новата Cupra няма как да се размине и без няколко хибридни модификации, системната мощност на които ще варира в диапазона 201 - 268 к.с. Не е изключено впоследствие да се появят и по-мощни версии.


0 от 500