IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Cadillac представи супермощен конкурент на BMW M5

Седанът CT5-V разполага с 6.2-литров V8 с компресор и мощност 668 к.с.

Новият Cadillac CT5-V, моделна година 2024, беше представен в САЩ. Спортният седан е претърпял сериозен фейслифт и се появява малко след стандартния CT5. Наточената версия ще бъде пусната в продажба от лятото на тази година. Това се съобщава на официалния сайт на Cadillac .


Cadillac CT5-V Blackwing


Новият Cadillac CT5-V се разпознава по променената предна част, която е с уголемена радиаторна решетка, по променените фарове и по по-агресивната броня. Задните светлини също са освежени. Както и преди, седанът се различава от базовия CT5 със ефектен аеродинамичен бодикит, заден спойлер и с 19-цолови джанти.

В салона също има доста интересн иновации;. Така например на предния панел е монтиран огромен 33-инчов дисплей. Инсталирана е и нова мултимедия, базирана на Google. Системите в колата включват още 5G интернет и системата за полуавтономно шофиране Super Cruise. Интериорната декорация съчетава кожа и карбон. Освен това са монтирани спортни седалки с електрическо задвижване.


Cadillac CT5-V Blackwing


Както и преди, седанът Cadillac CT5-V се предлага в две версии: стандартният модел е оборудван с 3.0-литров битурбо V6 мотор с мощност 360 к.с.. Топ-версията се нарича Blackwing и е снабдена с 6.2-литров V-образен осмак с компресор и мощност 668 к.с. Новият Cadillac CT5-V Blackwing ускорява от място до 100 км/ч за 3.5 секунди и развива максимална скорост от 330 км/ч, т.е. той е пряк конкурент на BMW M5 и Audi RS6.

Спортният седан на Cadillac може да се оборудва с шестстепенна механична или с десетстепенна автоматична трансмисия. Пакетът включва самоблокиращ се диференциал, адаптивни амортисьори и спирачки Brembo. Версията с 360 конски сили се предлага със задвижване на всички колела.


0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 месеца )
    Отговаря на Евро 7.2це Ясно е че европа иска да намали зависимостта си от изкопаеми енергийни ресурси и за това караме 1.0 турбо бензин.
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    до 3 ( преди 2 месеца )
    На американският. Кой казва че този автомобил е за европейския пазар? Това че някой го сравнява с европейски марки не значи че ако дойде в Европа, ще дойде с този мотор.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    фф ( преди 2 месеца )
    Брутална кола