IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 забавни спортни коли за под 10,000 лева

Като никога, тази подборка на Top Gear държи сметка и за неща като издръжливост

Купувачите на употребявани автомобили биха постъпили разумно, ако стоят настрана от най-мощните версии и чисто спортните модели: при тях шансът да са експлоатирани зверски от предишните собственици е твърде висок. Но според експертите на Top Gear има и една златна среда: спортни автомобили, но с мощност под 200 коня, където вероятността да оцелите нещо с достатъчно оцелели жизнени сили е по-висока. Ето подборката на TG на десет такива спортни коли, струващи по-малко от еквивалента на 10,000 лева. Ние от своя страна проверихме как вървят цените в Германия, за да не ограничаваме избора само до машини с десен волан.
  
   
10 спортни коли за под 10,000 лева (ГАЛЕРИЯ):


  
  

0 от 500
  • #18
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    10000 лв. Палиш и караш! Веселяци!
  • #17
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Та така ( преди 2 месеца )
    Само че има двигатели, които с малко пипване, макар и да са 2000 кубика скачат над 300 коня.. Олекотени бутала, чип, турбина. Правил съм го и знам.
  • #16
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Mazda mx 5 и точка!
  • #15
    5 rate up comment 6 rate down comment
    илиян ( преди 2 месеца )
    хайде стига с тия "спортни" 150 коня, от които за 2- години поне 30-40 са изпрегнали. На жена ми миксера за торти е по-мощен и с по-приятен звук :)
  • #14
    6 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Спортни коли, комби със 170 кс., излагате се. Като говорим за Алфа сложете 156 GTA, 147 GTA, GT 3.2. Джулиета QW . Не са под 10 хилки, но спорт и дизел... То по тая логика, всяко БМВ над 2 кубика е спортна кола.
  • #13
    4 rate up comment 0 rate down comment
    До6 ( преди 2 месеца )
    Айде ти като си остър дали изобщо знаеш историята на марка като Алфа и легендарните и модели преди сливането с Фиат. Коли които по търгове се продават за милиони. С мешник
  • #12
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Пичове, имах точно такова Волво. Същият двигател. Същият цвят...ама това е всичко друго, но и спортен автомобил, бре.10 години го карах, с кеф при това, но спорт в тази кола нямаше.Беше забавна и много приятна за каране, но имаше динамиката на уморена кобила.Т5 и Т6 са истината от онези години.Сега карам ЕС80 Т6.О, тук е не само забавно, но има и спортна нотка.Не е М5, РС 6 или АМГ, но определено вдига адреналина.
  • #11
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Пропов ( преди 2 месеца )
    Като видях няколкото комбита с "лудите" 150 - 160 коня и дори не прочетох статията. Странни представи за забавление и спорт имате в редакцията.
  • #10
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    до 8 да! забравих да доуточня - читаво z4
  • #9
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    До 8 Намират се, както и едно време се намираха z3 на евтино, ама беше мега изтърбушено, често крадено, а и най-често - некой от мааааалта го карал 5-6 години и ни масло, ни гуми, ни нищо ...