fallback

Eто го очакваното BMW i5 Touring

Баварците ще предложат и същото комби с двигател с вътрешно горене

Две изображения на дългоочакваното BMW i5 Touring бяха публикувани в социалните мрежи преди предстоящото му пускане на пазара. Комби-версията на колата ще излезе около година след седана, като се очаква тя да бъде много популярна на някои пазари.

Снимките бяха споделени в Instagram от потребителя wilcoblok и докато показват i5 Touring, като задвижваното с вътрешно горене 5-Series Touring ще изглежда почти идентично. Въпросното i5 е боядисан в интригуващ нюанс на зелено и изглежда като заснето по време на официална фотосесия.

На снимките се вижда само задната част на колата. От тях става ясно, че дизайнът на i5 Touring съвпада добре с патентните изображения, които бяха публикувани в края на миналата година. Цялата форма е преработена в сравнение със седана, като се вижда запазения за марката дизайнерски детайл Hofmeister. Има и чифт черни лъскави релси на покрива.

Изглежда, че задният прозорец на i5 Touring може да се отвори независимо от вратата на багажника. Също така задната част изглежда малко „гола“ с миниатюрния спойлер, простиращ се от покрива, като тази част от колата би изглеждала по-добре, ако спойлерът беше по-голям.

fallback
  • #2
    хммммм ( преди 3 месеца )
    има тумбеста форма
  • #1
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Незнам кой толкова го очаква.Силно подозирам, че ценово ще е над 530 или 540д - които според мен си заслужават много повече. Новата 5 серия, дори с М пакет изглежда по зле от Г30/31 поколението.
fallback
Последни