IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мултимедия за задната седалка с елементарен монтаж и „за без пари"

Ето един евтин трик, който ще осигури спокойствие на пътуването с деца

Почти всяко младо и не толкова младо семейство с деца има таблет. За да разсеете и завладеете детето с негова помощ, за щастие има и безкрайна библиотека от анимационни филми, като това понякога е единственото решение, което ви позволява да вършите домакинска работа.


мултимедия


Тази схема работи и в кола: детето може да седи тихо с часове, без да му прилошее при движение и без да разсейва водача, ако на екрана пред него скачат цветни картинки. Но стандартните мултимедийни системи с екрани за задните места са изключително скъпи. Бърз преглед обаче, на магазините за "черна" техника ни показва, че има таблети, които се продават на цена от малко над 50 лв.

Именно един такъв таблет ви е необходим, ако искате да осигурите мултимедия на детето ви, возещо се на задната седалка на колата. Той е с достатъчно добри характеристики за излъчване на видео, така, че с подобна екстра спокойствието по време на пътуване е гарантирано.


мултимедия


Как обаче да прикрепим лесно, евтино и бързо въпросния таблет за гърба на задната седалка. Един елементарен трик ще свърши работа. Просто трябва да намерите прозрачен плик за документи (възможно най-прозрачният), да му пробиете две дупки и след като вкарате таблета в него, да го закачите на подглавника. Е, няма да е като оригиналната, но ще върши работа, при това за много по-малко пари.


0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Плюс ( преди 5 месеца )
    Плюс е, че не стърчи, когато е закрепен с плика. При евентуално рязко спиране е по-далече от лицето на детето.
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Нане ( преди 5 месеца )
    Копаете дъното! Жалки сте
  • #2
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Sameman ( преди 5 месеца )
    Има стойки за таблети вероятно и за под 10лв., които се захващат за металните основи на облегалката. Не знам какво да мисля за това което виждам тук, вероятно трябва да си ударил дъното.
  • #1
    19 rate up comment 0 rate down comment
    Иван ( преди 5 месеца )
    Да се смееш ли да плачеш ли...Мъка.Пак добре че не предлагат да се залепи с лепило или силикон за задната част на седалката. Или още по-добре, да се закове или пък да се сложат дюбели.А отнсно таблетите, има най-обикновени държачи които вършат работа за 95% от масовите модели.