IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 популярни модела, които разочароват собствениците си

Повечето притежатели на тези коли признават, че не биха ги купили отново

Покупката на нов автомобил е вълнуващо преживяване, но има шанс скоро след това да съжалявате за избора си. За съжаление, не всички коли са еднакви и някои бързо се превръщат в разочарование за своите собственици.

Всяка година Consumer Reports анкетира своите абонати, за да разберат дали биха купили отново, която притежават отново. И на базата на отговорите им се прави класация на моделите, които са разочаровали най-много собствениците си. Ето как изглежда тя.


10 модела, които разочароват собствениците си (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #10
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Илиян ( преди 3 месеца )
    Не разбрах от какво не са доволни собствениците, за да не си я купят отново колата. Аз след като си купя кола от едно поколение също не бих си я купил отново, а бих си купил (или не) следващото поколение. А ако не съм доволен, бих конкретизирал причината за това. Някои критерии са много индивидуални и не са свързани с качествата на автомобила, а с очкаванията на купувачите, които не познават марката, купуват на сляпо според (ниската) цена и още по-лошо ако им хареса цветът. За САЩ това важи 100%
  • #9
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Пешо, кое им е популярното у нас или поне в нашето полукълбо?
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    гост ( преди 3 месеца )
    И какво като не се продават в Европа, реално повечето са пребрандирани/фейслифтнати версии на европейски/глобални модели... Кия Форте и Сиид са почти еднакви, Нисан Кикс и Дачиа Сандеро Степуей също
  • #7
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Петре, били не оная работа, краварите с какво са се набутали!
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Не е изненада, че преобладава баКиа, както и че Петърчо е превел с автоматичен преводач поредната статия, която няма отношение към България.
  • #5
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Прекопирано от някой американски сайт с 0 значение за България. Тези коли не се предлагат тук.
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Още от първата предположих, че става дума за модели които не се предлагат в Европа
  • #3
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Премиума си е премиу ( преди 3 месеца )
    Няма да коментирам.
  • #2
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Нормално. Коли от изтока преобладават. Това са автомобили за придвижваване от точка А до точка Б.Аз също карах такива преди време.Учудващо обаче е, че все повече хора обръщат все по-голяма внимание и на други неща, като комфорт, удоволствие, сигурност, а не ги интересува само здравина и икономия.Радваща е тази тенденция.
  • #1
    8 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    "Шугър"-чо, още колко милиона години ще ти трябват да разбереш, че преводни статии за щатски автомобили няма как да ни заинтересоват. Който ти плаща за тази "работа", сигурно си има някаква (роднинска) логика да те държи в редакцията, но ние, читателите искаме да следим интересни за нас, европейците и българите статии. Смени си вече работата и се запиши на борсата в раздел "с 0 квалификации".