IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Китайски коли не издържат на руската зима

Педалът на газта на кросоувъра Changan CS55 се счупи от студа (ВИДЕО)

Китайските коли са много популярни в Русия, след като почти всички западни, американски, японски и корейски производители напуснаха страната заради нападението на Украйна. Те вече заемат близо 60% от руския пазар, но явно тепърва ще се появяват проблеми с тях.


счупен педал


Собственичка на много популярния кросоувър Changan CS55 записа много забавно, но в същото време и тъжно видео. В него жената обяснява, че просто е искала да издърпа стелката под педалите, но един от тях - този на педала, се е отчупил. Оказва се, че държачът е направен от пластмаса, която става много крехка при силен студ.
„Ако кажа, че съм шокирана, означава да не кажа нищо! Changan CS55 е „работен кон“, но вероятно сега някой ще ми се смее. Оправих стелката и педалът на газта просто падна на студа. Той е пластмасов", оплаква се собственичката.



В руското представителство на Changan са уведомени са случилото, но все още не са коментирали ситуацията. Кросоувърът S55 е сред най-популярните модели на пазара в Русия, като се предлага с 1,5-литров бензинов двигател, развиваш 143 к.с. Цените на модела стартират от 1 989 000 рубли, което прави около 40 000 лева.


0 от 500
  • #10
    0 rate up comment 1 rate down comment
    abc ( преди 9 месеца )
    Я си погледнете пeдалитe на "западните" коли и също ще откриете, че този на газта и съединителя са също пластмасови, масово. Пести се от всичко.
  • #9
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Петре,а и тука повечето пишешщи без да си размърдат междуушната каша на раменете,що не видите че тоз *** е чист като излязал от завода,а тая си тръскала стелкта,което води до заключение,че пидаля трябва да е с мизерия,а тоз от клипа е нов и не използван. Това е явен фейк за да се опетни дадена марка.Иначе има доста клипове в ютуб където се вижда експлоатацията на китайските машини от всякакъв вид и коментари за тях,като повечето са положителни.
  • #8
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    До 3 фашисти са укропитеците ,те се разхождат с нацистката символика изрисувани като *** каруци,а и военната им техника е със същите кръстове като на фашистите през ВСВ.Объркани са ти понятията за кои са фашисти и кои не.
  • #7
    9 rate up comment 20 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Автокомедия, как от частвн случай с неизвестна марка съдите за цялото китайско произвидство, което към настоящия момент е най-голямото в света?! Слабо и непрофесинално. Направо жълто.
  • #6
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Гатю ( преди 9 месеца )
    За тоя *** и 10 бона са много
  • #5
    22 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Това да и е проблема, защото когато колата и полети към канавката като и пдане колелото в движение и ще прославя Китай на оня свят!
  • #4
    35 rate up comment 8 rate down comment
    До 3 ( преди 9 месеца )
    Пиши правилно - те не са фашисти, а освободители от свобода и живот :D
  • #3
    40 rate up comment 17 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Стига ни занимавайте с проблемите на руските фашисти.
  • #2
    12 rate up comment 13 rate down comment
    До 1 ( преди 9 месеца )
    Чанган е най-стария производител на коли в Китай още от около средата на миналия век. То и японските и корейски марки са скорошни в сравнение с 100 годишните европейски и американски, но правят по-надеждни коли. Никаква гаранция не е, че както н случая Чанган е стара китайска държавна ще е по-надеждна от нова частна като BYD примерно
  • #1
    30 rate up comment 10 rate down comment
    Пропов ( преди 9 месеца )
    Работен кон?! Е то трябва да е надеждно щом е за работа, то ест да не е китайско. Аз наистина не разбирам купувачите на всички тези новоизлюпени марки, вкл. Тесла, БИД и прочее. Колата е сложна машина с няколко хиляди части, ако произовдителя няма опит , няма как да направи надеждна машина в дългосрочен план. Как ще купиш кола от прохождаща компания, какво очакваш?! Мерц правят коли от над 100 години и все още грешат понякога, какво очакваш от китайци или американци без никакъв опит?!