IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Подгответе се за Апокалипсиса с този Mercedes-Benz 300E

Преработеният в стил „Лудия Макс" седан W124 се продава

Единствен по рода си Mercedes-Benz 300E от 1990 г. е обявен за продажба, като това не е обикновен W124. Седанът е претърпял радикална трансформация, за да се превърне в машина от поредицата филм „Лудия Макс".


Mercedes-Benz 300E


Сега автомобилът се продава онлайн, като в неговата основа са шаси и задвижване от модела ML430 (поколение W163), което означава впечатляващи всъдеходни способности. Екстериорът е украсен с множество поръчкови модификации, включващи впечатляваща на вид реплика на картечница MG42, монтирана на покрива.

Преобразяването на спира дотук. Колата разполага с напълно функционална парна сирена, както и редица други детайли като допълнителни светлини, осветяващи пътя отпред, задно крило на Mercedes 190E, смело монтирано на предния капак, и нетрадиционна кутия за амуниции, превърната в държач за батерия на предния калник от страната на пътника.


Mercedes-Benz 300E


В салона на преобразения 300E и ще откриете типична подредба за модела W124. Интериорът разполага с кожена тапицерия, предни седалки с електрическо регулиране, климатик и електрически стъкла за допълнително удобство – всичко, от което се нуждаете, за да оцелеете в Апокалипсиса.

Под предния капак е поставен 4,3-литров V8 двигател, генериращ 268 к.с., съчетан с 5-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на всички колела 4Matic на Mercedes.


Mercedes-Benz 300E


Има и някои странни решения. Арматурното табло, например е сменено, което води до невярно показание на километража, тоест пробегът на колата е неизвестен. Забелязват се още разкъсване на външната опора на седалката на водача, пукнатини по вътрешната дървена облицовка и някои петна по тапицерията и вътрешния килим.

24 часа преди края на наддавенето за автомобила най-високата предложена цена е 4300 долара, така че, ако някой се интересува от подобна придобивка, може да се включи с по-висока оферта.


Още снимки на този наистина безумен автомобил - вижте в галерията:


0 от 500