IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Оби-Уан Кеноби продава старото си Porsche

Този автомобил със сигурност ще зарадва феновете на "Междузвездни войни“

Юън Макгрегър изигра Оби-Уан Кеноби във франчайза „Междузвездни войни“, а черното Porsche 911 на шотландския актьор изглежда сякаш принадлежи на Дарт Вейдър. Сега колата се продава на търг.


Porsche 911


Това Porsche 911T Targa от 1972 г. идва от завода с 2,4-литров двигател с 6 цилиндъра. Мощността се изпраща към задните колела чрез 5-степенна механична скоростна кутия.

Отвътре естетиката, вдъхновена от Дарт Вейдър, се поддържа с черни килими, черни тапицерии и седалки с черни възглавници от изкуствена кожа. „Мракът“ обаче е нарушен от платнените вложки на седалките, които в класическата мода на Porsche са украсени с черно-бяла тъкан Pepita.


Porsche 911


Колата става собственост на Макгрегър през 2019 г. Преди това тя е държана предимно в склад, но въпреки това се налага да бъде направена сериозна реставрация. В допълнение към механичните надстройки чрез уплътняване на трансмисията, подмяна на съединителя и маховика, регулиране на клапаните и подмяна на някои втулки, актьорът също така добавя Porsche Classic с Bluetooth, Apple CarPlay и сателитно радио.

За съжаление, скоростомерът също е бил сменен през 2020 г., което означава, че истинският пробег е неизвестен. Сега километражът показва 60 000 км. Това означава, че това Porsche е в отлично, но не и перфектно състояние, което може да намали стойността му.


Още снимка на изложената за продажба кола - вижте в галерията:


0 от 500