IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-търсените коли в Америка през 2023

Модел на VW изпреварва Tesla Model Y, на върха обаче са японски марки

Кои са най-продаваните нови автомобили в Америка, е добре известно: колкото и да се промениха условията в последните години, няма кой да помръдне светата троица на пикапите (Ford F-150, Chevrolet Silverado, Ram 1500) от първите три места. Но когато стане дума кои са най-търсените автомобили отвъд океана - независимо от практични съображения като цена и пр. - тогава картината изглежда по съвсем друг начин. Тази класация е съставена на база търсенията в рубриката Byuer's Guide на авторитетното издание Car & Driver. Споменатите три пазарни лидера дори не попадат в нейния Топ 20 - вероятно защото купувачите на тези коли си знаят предварително какво искат и не правят проучвания. Tesla Model Y, която вероятно ще завърши годината като най-продаваната лека кола в света, е едва на 8-о място.
   
    
Най-търсените коли в Америка през 2023 (ГАЛЕРИЯ):


  
    

0 от 500
  • #2
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Писнало ми е ( преди 4 месеца )
    Сайбъртрък е автомобилният еквивалент на "съвременното" изкуство - пълна безсмислица, грозотия и кич, но много хора неистово го харесват и искат, за да видят другите, че са "културни".
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    а бе "колосална ( преди 4 месеца )
    "Освен това гигантският електромобил претендира да изминава над 660 см с едно зареждане на колосалната си батерия." !!?