IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 10 на най-бързите коли от 0 до 100 км/ч

Всички тези автомобили могат да се движат по пътищата

Топ 10 на най-бързите коли от 0 до 100 км/ч

Времето за ускорение от 0 до 100 км/ч винаги е било параметър за определяне на представянето на автомобила. Но в момента кои „пътнически“ превозни средства могат да бъдат описани като шампиони по ускорение? Изданието Motor1 направи проучване и състави Топ 10 на най-бързо ускоряващите коли на 2023 г. Сред тях има електрически хиперколи, както и машини с бензинови двигатели.
Топ 10 на най-бързите коли от 0 до 100 км/ч (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Жжжжэф ( преди 6 месеца )
    Стига с тия електрокари. След 10 км трябва да спирам да заредя батерията ако го цедя на макс. Не е ли да чуя рева на двигателя и да помириша изгорелите газове не ми го хвали.
  • #20
    0 rate up comment 0 rate down comment
    И.а. ( преди 6 месеца )
    Абе кви са тия 2000 въртящ момент мене от 450 ми става лошо. Това трябва глоксове за пилот да караш scary shit madafaka. Кефя се че има италиански бегачки в класацията любимци са ми макароните.
  • #19
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Hunter ( преди 7 месеца )
    Нормално-всяка нова технология е по-кекава от старата.Като и при поколенията при хората...
  • #18
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Гошо ( преди 7 месеца )
    Голф 1.9 тди къде е?
  • #17
    4 rate up comment 1 rate down comment
    raiders ( преди 7 месеца )
    Това добре, во дайте и цените на тези коли... единствено Теслата можеш да си помислиш да я купиш, а и ще качиш 5 човека. Другото е толкова скъпо, че дори и наще милионери избягват.
  • #16
    3 rate up comment 3 rate down comment
    PLAID ( преди 7 месеца )
    А коя е най-бързата кола, която можеш да вземеш още днес в мобилето? 1101.2-коньовия (мерено с дино на колелата) S Plaid с 6 коли пред втория в класацията.
  • #15
    18 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Забавно е как ВАГ обират балъците, като им пробутват една и съща платформа с марката на Шкода, ФВ и Ауди, като от всеки вземат толкова пари, колкото има. Балъкът с Шкодата си мисли, че купува много евтин Пасат с емблемата на Шкода, а то е Голф с багажник на цената на Голф. Голфът пък е супер надценен заради името. Балъкът с Аудито си мисли, че купува премиум, а то е надута Шкода/ФВ. И после парите ги влагат в Бугати за рекорд. И идва Мъск и ги бие с един елементарен седан :D
  • #14
    6 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    "9, ами тогава спри да насаждаш само твоите убеждения " какви са моите убеждения И какво насаждам? Че антиелектриците разправят как гроздето е кисело вместо да си признаят че е високо и не могат да си го позволят? Аз също бих карал 1000 коня автомобил, ако можех да го избера за същата цена като моя и ако имаше същите разходи за поддръжка като него. Защо ми е да лъжа, че не бих избрал по-бързия автомобил? Но уви цената не е същата. Щели да гледат времето за зареждане при една и съща цена - смях!
  • #13
    4 rate up comment 9 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    "Митичен, създаваш впечатление за гневен човек който воюва със Света, но Света не знае, че Митичния воюва с него." Не воювам със света а само със заядливите психопати които си признават, че ме следят във всяка тема и се заяждат като изсипват тонове лъжи и манипулации. Това си е тяхно признание А аз не ги клеветя. Знам им (ви) номерата и предприемам превантивни действия. Моята теза е ясна и категорична и съм я заявявал хиляди пъти - електромобилите са НЕПОДХОДЯЩИ за 95% от шофьорите.
  • #12
    11 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    9, ами тогава спри да насаждаш само твоите убеждения (като някой сектант) колко далавера била електриката и как е 42 (универсалното решение), като дори нямаш ел. кола нито нова нито нов внос, ами караш само на инфо от нета и ЮТ. А точно ти не говори за мислене. Колкото и да са се опитвали да ти обясяват, ти знаеш само твоето верою.