IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 10 на най-бързите коли от 0 до 100 км/ч

Всички тези автомобили могат да се движат по пътищата

Топ 10 на най-бързите коли от 0 до 100 км/ч

Времето за ускорение от 0 до 100 км/ч винаги е било параметър за определяне на представянето на автомобила. Но в момента кои „пътнически“ превозни средства могат да бъдат описани като шампиони по ускорение? Изданието Motor1 направи проучване и състави Топ 10 на най-бързо ускоряващите коли на 2023 г. Сред тях има електрически хиперколи, както и машини с бензинови двигатели.
Топ 10 на най-бързите коли от 0 до 100 км/ч (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #11
    17 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Митичен, създаваш впечатление за гневен човек който воюва със Света, но Света не знае, че Митичния воюва с него. Водиш тук някаква битка, но с кой и защо - не става ясно. Беше ти обяснено вече - ако си достатъчно богат и вманиачен на темата - имаш гараж като тоя на Роан Аткинсън или Никълас Кейдж примерно - с всякакви автомобили вътре. Ако не - избираш, смяташ, пресмяташ и според джоба. Хайде, Лека ти вечер!
  • #10
    15 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Митичен, спри да пишеш навсякъде е, отвратително противен тип, на всяка манджа мерудия.
  • #9
    6 rate up comment 7 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Защото за разлика от вас мисля с главата, а не съм сектант. Ключовата дума е мисля! Ако не си ги разбрал предишните пъти които съм обяснил няма и да ме разбереш защото ти липсва онова същото мислене. Няма хубави и лоши автомобили. Има подходящи и неподходящи. Няма жичкаджии бензинаджии е каквито и да е джии. Всички ползваме всякакви технологии. Но незнайно защо все гледате в паницата на другите и решавате да давате финансови съвети на милионери и милиардери на база опита си с нов внос.
  • #8
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Митичен, всеки си ибира кола според вкуса и възможностите и предпочитанията. Ти като върл жичкаджия, защо караш дизел?
  • #7
    2 rate up comment 9 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Ако си тръгнал с определена сума пари, ти кой автомобил би си купил? По-бързия който в същото време е и по-икономичен, но като тръгнеш на 1 000 км, трябва да отделиш допълнителни 30 минути за зареждане, които да ползваш за тоалетна цигара и нещо друго или ще избереш по-бавния и по-лаком автомобил, защото ще можеш да караш 10 часа без да спреш до тоалетна и за хапване? Те със сигурност щели да избират второто за същите пари.
  • #6
    2 rate up comment 7 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Просто ти се губи контекста, който е заровен назад в миналото. Според антиелектриците, ако за една и съща цена могат да се купят електромобил с 500 коня, който харчи 3 лв на 100 км докато си го зареждаш в контакта, повечето от хората ще изберат да си купят по маломощен бензинов автомобил примерно трицилиндров 90 коня, защото никой при избора на автомобил не гледа мощността а гледа за колко време се зарежда резервоара. Много забавно било да зареждаш всяка седмица за 30 лв за 5 минути за 150 км.
  • #5
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Не, че разбрах за какво се бори Митичния! Като всичко друго, и това е въпрос на пари. Повечето от тези Дзверове са концепти. Но, пак да кажа - въпрос на пари. Има доста богати люде които си купуват Бугати, Ферари и т.н. Не им е проблем да имат н-тата си кола която да карат само на писта. Така че, не те разбирам - честно?
  • #4
    1 rate up comment 7 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Нали се сещаш, че това са данни от същата агенция ЕРА, която е дала на Тесла над 600 км пробег на същия този стенд при същите обстоятелства. Хайде сещай се в реалността дали ще може да мине и толкова? Да не мислиш че porsche mercedes че дори и ferrari не могат да направят автомобил с такъв двигател? Разбира се че могат, но няма да има кой да го купи, защото в реалността и 150 км няма да може да мине с един резервоар на градско. Докато Тесла с хиляда коня може да мине повече от 600 градско.
  • #3
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Митичен, това е драг версия, която освен на правата другаде не само че не можеш, ами не е предвидена да я караш. Те и Ф1 едвам изминават едно състезане 300км без да дозаредят, но не тоа е причината да не се купуват. Апропо.. Формула - Е, колко обиколки врътят? Ако една Тесла я натисна с 200, колко ще измине?
  • #2
    3 rate up comment 10 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Dodge Challenger SRT Demon 170City MPG: 29.4L/100kmHighway MPG:18.1 L/100kmcombined 26.1L/100km 267 kilometersTotal Range Ето това е причината "да не се търсят" бързи автомобили. Много им е малък пробега с едно зареждане? Пък и е и малък резервоара, събира само някакви си 100 литра от най-скъпия бензин или още по-скъпия етанол.