IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai разкри обновения Tucson N Line

Спортното изпълнение на модела получава подобрения в дизайна и салона

След като Hyundai Europe публикува изображения на фейслифта на Tucson преди официалния му дебют, вече са налични и допълнителни снимки на версията N Line.


Hyundai Tucson N-Line


Забелязват се дискретно модифицираните фарове плюс различна решетка в сравнение с модела преди фейслифта. Tucson N Line стъпва на ексклузивни 19-инчови джанти и се предлага с ревизирана предна броня.

Друго изображение показва обикновения вариант със задвижване на всички колела  за първи път отзад. Задната част може да изглежда почти идентична, но долните светлини са преработени, премахната е диамантената повърхност на бронята.


Tucson N Line


Друг интересен момент е, че Tucson от новата моделна година има повече конвенционални бутони от преди. В допълнение, селекторът на предавките е преместен на колоната на волана, а двата 12,3-инчови екрани са последен писък на техниката при Hyundai.

Вече няма да намерите емблемата H на волана; тя е заменена с четири точки, представляващи морзовата азбука за буквата "H." Панелът за климатичните настройки е обновен и вече има "плаваща" конзола.


Hyundai Tucson N-Line


Благодарение на новите изолиращи стъкла и други мерки по отношение на намаляването на шума в купето, шумоизолацията се очаква също да бъде значително подобрена.

0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Преди фейслифта изглежда много по-модерно, особено интериора.
  • #1
    1 rate up comment 8 rate down comment
    raiders ( преди 4 месеца )
    Интересен е Тусона, вече и цените са по-нормални малко над 50к, ама хибриди и 230к.с. над 80к-90к ми няма начин... хората не са т.ъ.пи и знаят какво искат да карат и за какво си дават парите. С тази преработка изглежда добре, но аз още предпочитам брат'чет му Киа Спортидж.