IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

След 34 години на екран Джеръми Кларксън се сбогува с автомобилните шоута

Колегите му Ричард Хамънд и Дейвид Мей също се разделят с Grand Tour

Британският журналист Джереми Кларксън, един от водещите на автомобилното шоу Top Gear, а след това и на Grand Tour на Amazon, обяви, че повече няма да води автомобилни предавания. Това съобщава The Times.


Grand Tour


„Приключих с това. Правя ревюта на автомобили по телевизията от 1989 г. Това са цели 34 години. Стига толкова. От следващата година повече няма да се занимавам с това", цитира думите на Кларксън британското издание.

Автомобилното предаване Grand Tour с участието на Джереми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей вече няма да се излъчва по Amazon Prime, съобщи на свой ред изданието Variety, позовавайки се на свои източници. Тримата водещи наскоро се завърнаха от снимките на последната специална обиколка на шоуто в Зимбабве, която ще бъде излъчена през февруари и ще приключи с петата си серия. В момента се проучват варианти за продължаване на шоуто с други водещи, но все още няма положително решение по този въпрос, отбелязва изданието.

Самият Кларксън потвърди в Instagram, че се разделя с Grand Tour, като ще обърне повече внимание на друго предаване, в което се изява - „Фермата на Кларксън".

„Беше много натоварен ден. През следващата година няма да има повече Grand Tour, но ще има много повече Clarkson Farm“, написа водещият.


0 от 500
  • #7
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Мога да ги гледам всеки ден и да се забавлявам на шеги им. Тези тримата имаха най-хубавата работа на света. За тях добро или нищо.Трябва да си доста късочурест, че да не можеш да оцениш всичко, което са направили
  • #6
    28 rate up comment 0 rate down comment
    До 4 и 5 ( преди 4 месеца )
    Сигурно много са наранили чувства ви като не са казали само хубави неща за любимата ви марка, нали?! Плакахте ли много?!Тези тримата поне имат топки да си казват мнението не само за колите, а за всичко!И то с уникално чувство за хумор.Без да им пука за престорената съвремена толерантност.Не се гъзят на всяка пачка като всички блогъри дето толкова хвалите!Развейте знамето с дъгата и не коментирайте легенди!!!
  • #5
    11 rate up comment 14 rate down comment
    до 4 ( преди 4 месеца )
    Трябва да си особено "неостър", за да гледаш Топ Гиър, за да получиш информация за конкретен автомобил. Със същия успех можеш да гледаш Властелинът на пръстена и да очакваш да получиш информация за туристически обувки и раници
  • #4
    4 rate up comment 27 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    на никого няма да липсват тези тримата бяха подигравка с автоиндустрията гледах ги поради липса на интернет блогъри света се промени мястото им в *** на историята вбуквалния смисъл
  • #3
    4 rate up comment 1 rate down comment
    До 1 ( преди 4 месеца )
    Clarkson Farm върви върви вече трета година, да беше погледнал кой копае там, като ти е толкова интересно
  • #2
    2 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Време е,
  • #1
    4 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Clarkson Farm интересно кой ли ще копае там, че г-н Кларксън определено няма да е ...