IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пет факта за следващия модел на „Москвич“

Кросоувърът с номер 5 отново ще бъде реплика на китайски автомобил

Следващият модел на възродената марка „Москвич“ ще носи номер 5, като производството му ще започне през първата половина на 2024 г. Такива планове обяви производственият директор на Московския автомобилен завод - Олег Масляков. Самата кола е била готова още през лятото, когато е показана на високопоставени държавни ръководители, но подробности за нея не бяха съобщени. Сега изданието Autonews разкрива неизвестни факти за автомобила.


5 факта за бъдещия „Москвич 5“ (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    9 rate up comment 3 rate down comment
    до Марин Тролчев ( преди 5 месеца )
    5 извода от статията за руското автомобилостроене:- продължва стааарата съветска традиция за копиране на чужди технологии и то традиционно некачествено;- продължава стааарата съветска традиция за представяне пред високопоставени държавни ръководители;- за пред широката публика се умаловажава факта, че това е 100% китайски автомобил;- автомобила се сравнява с РАВ4 и други, сякаш би бил конглокент;- и Тролчев, добре че не можем да се сравняваме с Русия, че би било много зле за нас.
  • #7
    6 rate up comment 1 rate down comment
    до 4 ( преди 5 месеца )
    Стандартно е 150-тина коня, но в Русия 130-тина коня е границата за нисък данък. Също вероятно така ще е по-устойчив на ниско октанови/качествени горива каквито все още имат там. И за това ги дефорсират.
  • #6
    17 rate up comment 2 rate down comment
    До 1 ( преди 5 месеца )
    В пропагандата и дезинформацията също са отличници
  • #5
    6 rate up comment 19 rate down comment
    Marinmmm ( преди 5 месеца )
    Копират или не за мен е без значение. Моделът 6 много ми харесва поне от това което прочетох и видях на снимки. Не съм фен на руски коли ,но на хубавото не мога кажа че е грозно защото е руско. А и се замислям ние какви коли правим ,че да се смеем на руските..... Ами тръгнаха си рено от Русия и бързо им намериха заместници . Лошо е че ние изгонихме и Москвич и Ровър и греатуолт и не сме намерили никой да ги замести. А може и вече никой да не иска. И така ще си караме 10-15 годишните.
  • #4
    16 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Двутонен Москвич с 1,5 литра и 130 коня. Ще се окаже, че европейският даунсайзинг и еко рестрикциите не ограничават чак толкова много.
  • #3
    23 rate up comment 4 rate down comment
    Алекс ( преди 5 месеца )
    Моделът е издържан в най-добрите традиции на руското/съветско автомобилостроене-копирането.Толкова могат жалките чебурашки.
  • #2
    23 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Като знам как предния Москвич 6 продава до момента по 50 тина на месец и тук очаквам подобен пазарен хит. Най-ми е смешно как тази гордост на руското машиностроене в между 50 и 100% по скъпа отколкото в Китай.
  • #1
    30 rate up comment 8 rate down comment
    коко ( преди 5 месеца )
    Смях чебурашки, за нищо не ставате освен да крадете, убивате и разрушавате!!!