IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тийнейджър открадна Lexus през витрината на шоурум

17-годишният престъпник влиза в затвора за дълго време (ВИДЕО)

Седемнадесетгодишен младеж беше заловен при кражба на кола от дилър на Lexus в щата Ню Йорк, а сега прокуратурата му предлага сделка за 10 години затвор.



Според полицията на Сисеро и службата на шерифа на окръг Онондага, тийнейджърът е идентифициран като член на група, която е откраднала три коли от двама различни търговци през нощта на 22 август. Бандата от шестима тийнейджъри откраднали Dodge Challenger и Jeep Grand Wagoneer от дилърство на Dodge в допълнение към отмъкнатия Lexus RC. Полицията откри всичките три превозни средства на неголямо разстояние, малко след като са обявени за откраднати.

Кадри от камери за видеонаблюдение от Burdick Lexus, споделени от полицейското управление на Сисеро, изобразяват черния Lexus RC350, минаващ през предните прозорци на дилъра в 3:36 сутринта на 22 август. Колата е с отворени прозорци и люк, което предполага, че някое парче от счупено стъкло най-вероятно е попаднало в кабината.

Заподозреният е обвинен, че е проникнал в няколко автомобилни дилърства и е откраднал общо шест автомобила между 12 и 23 август, което вероятно ще доведе до дълга присъда. Помощник-окръжният прокурор на окръг Онондага - Джон Уокър, съобщи, че няколко от откраднатите коли са открити на улицата на заподозрения, а ключовете за колата са намерени в дома му. Общо се изчислява, че кражбите са причинили материални щети на стойност 100 000-250 000 долара.

В съда прокурорите разкриха, че в кариерата си на престъпнищ заподозреният е нахлул в пицария, минимаркет и пет други автокъщи. Съобщава се, че всички тези инциденти са се случили, когато заподозреният е посещавал дома си, след като е бил освободен от център за задържане на младежи.

Както се съобщава от Bimhamton News, 17-годишният младеж е изправен пред присъда затвор между 14-105 години заради обвинения по 24 точки. Що се отнася до 10-годишната му сделка за инцидента с Lexus, той може да я приеме или отхвърли до 6 декември.

0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Добре е да се натрупват присъдите, но също така е вярно че в се е превърнало в индустрия. Представи си че те спрят с колата :"Въй не си сложил зимните гуми - по 3 месеца за всяка, и като отби пред патрулката не пусна мигач - още 6м, и пожарогасителя изтекъл, и срока на...." съберат две години и един месец и хайде у дрънголника. шефчето те уволня, вземат ти къщата щото не плащаш ипотеката, после никъде не те назначават като бивш затворник
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Вин ( преди 5 месеца )
    Изключително справедливо е акумулирането на присъдите по отделните обвинения, които водят до пълна изолация на прошляка за много години! Тук, защо ли никой не говори и ме предлага такава промяна в НК?!
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Първия коментиращ откъде да се сети,че няма значение марката, като едва се е научил да пише.
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Такава им е клиентелата на тези. От най-бедните прослойки, а някои са толкова бедни, че трябва да го откраднат, за да го имат.
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    То заради която и марка да влезеш IQ-то ще ти е ниско, просто няма значение марката.
  • #1
    5 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Да влезеш с затвора заради Лескункс? Явно момчето е имало IQ към 70.