IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-добри SUV на старо за 10 000 евро

Класацията на британски експерти е за модели, предлагани в Европа

Ако харесвате актуалната практичност на SUV, но не можете да си позволите нов модел, трябва да погледнете към пазара на употребявани автомобили. Там има редица предложения на сравнително достъпни цени, които могат да ви свършат работа.

Британското издание WhatCar? посочи 10 такива автомобили с цена около 10 000 евро. Сред тях има както големи, така и по-малки модели. Всички те предлагат просторен и многофункционален интериор, както и приятно шофиране, което също е много важно за подобни превозни средства.


10-те най-добри SUV на старо за 10 000 евро (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #7
    17 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Като човек, който все пак има немалко опит с други марки, за мен CX5 беше значително надценена. В началото, на хартия, ми изглеждаше много добре. Но реалността е друга. Някои инженерни простотии ги открих чак след 2-3 седмици притежание. Например каране на тъмно на междуградско - матричните фарове се оказаха ИЗЦЯЛО неизползваеми и опасни. А това хартиената спецификация и маркетингът няма да ти го кажат. Нито американските канали, защото матричните фарове там не се предлагат въобще.
  • #6
    6 rate up comment 17 rate down comment
    До N6 ( преди 5 месеца )
    Виж сега, всяка кола си има плюсове и минуси. Заради високата компресия работи по-шумно, но пък е по-икономичен. Тя и Рав 4 и като цяло Тойота работи шумно заради безстепенната CVT кутия, ама всички ги купуват и чакат по 2 години да ми ги произведат. Вярно е, че CX5 вози една идея твърдо и е леко шумна,заради слабо обезшумяване, но ако това ти пречи винаги можеш да си вземеш X3, Q5, CLC на почти двойна цена. За тези пари толкова. CX 5 е може би една от най-добрите в класа си.
  • #5
    16 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Точно бензина имах, 2,5. Сравнително икономичен, но заради високата компресия шуми и вибрира повече от нормален бензин. Сега на кой да вярвам: на собствените си изживявания или на твоето "чух от приятел на приятел, който живее в Америка"? Колата е пълна подигравка.
  • #4
    12 rate up comment 20 rate down comment
    Ха ха ( преди 5 месеца )
    Тия гълъбарници са само за хора за които шофирането е мъка, а не удоволствие!
  • #3
    21 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Да се стои далеч от Маздата. Шумна, с много твърдо окачване, много лесно губи сцепление за задния мост в завой, защото подскача и на най-малката неравност. Некачествена - електрониката, матричните фарове, каретата по БГ пътища са ужас. Ергономията и куца на много места, дразни при ежедневно шофиране. Електроните и асистенти са опасни за живота. Слаби спирачки, въпреки че колата е лека. Муден, но груб автоматик. Кофти боя. Кофти обслужване в СтарМоторс.
  • #2
    14 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    За 10 хиляди евро някоя 10 годишна и то на доста километри, за кола след 2016 трудно.
  • #1
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Нищо не срещнах за автоматиците....