IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Karma представи футуристично купе с близо 1200 коня

Kaveya има пробег от 400 км и ще излезе в ограничен тираж

Karma представи футуристичното електрическо купе Kaveya. Новият флагман на калифорнийската марка дебютира в Лас Вегас: то има изчистена каросерия, врати тип гилотина, мощно електрическо задвижване и пробег над 400 километра с едно зареждане..


Karma Kaveya


Името е взето от хинди, което се превежда като „поезия в движение“. Супер купето, предназначено да превърне Karma в престижна марка, продаваща ултралуксозни американски електрически автомобили, ще бъде произведено в тираж от приблизително 400 екземпляра.

Karma Kaveya ще се предлага в две версии: задвижване на задните колела с мощност 543 конски сили и задвижване на всички колела. Последният вариант ще генерира 1196 конски сили и 1722 Нм въртящ момент и ще ускорява от нула до 60 мили в час (97 км/ч) за по-малко от три секунди, което ще му осигури място в списъка на най-бързите серийни електрически автомобили.


Karma Kaveya


Максималната скорост ще надхвърли 290 километра в час. Задвижващият тракт на Kaveya се захранва от 120-киловатчасова батерия. С едно зареждане Kaveya ще може да измине повече от 400 километра, като ще може да попълва енергийния си резерв от 10 до 80 процента за 45 минути.

0 от 500