IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Karma Revero GT - спортен хибрид за 135 000 долара

Само на ток моделът може да измине 129 км

Karma Revero GT - спортен хибрид за 135 000 долара

Karma Revero е модел, чието корени могат да бъдат проследени до  Fisker Karma, който се появи на поточната линия през 2011 г., само за да слезе окончателно от нея година по-късно. Автомобилът обаче бе преработен и се появи на изложението в Шанхай през април с доста по-добро задвижване и наставката GT.Някои виждат в този модел конкурент на Tesla Model S.

Karma Revero GT

Вярно е, че потенциалните купувачи могат да бъдат изплашени от цената. Karma Revero GT от моделната 2020 г. е само с пет хиляди долара по-скъп от предшественика си, който излезе на пазара през 2016 г., но крайната цена от 135 000 е смела. Най-добрата модификация на Модел S излиза с 35 000 по-малко.

Karma Revero GT

Заслужава обаче да се отбележи, че Karma Revero GT е наистина луксозен автомобил, който ще даде на собственика си усещане за изключителност. Във всеки случай поне такава е целта на производителя. Техническата част е представена от изцяло нова задвижваща система, която включва два електродвигателя с обща мощност 536 к.с. (1,491 Nm) и трицилиндров 1,5-литров турбо от BMW.

Karma Revero GT

Както става ясно, това е хибрид. За много хора това е по-изгодна и практична комбинация в сравнение с напълно електрическа кола. За други, разбира се, не е така. Както и да е, спортният хибрид Karma Revero GT е способен да измине 129 км само на ток, благодарение на батерията с капацитет 28 кВтч. Общият пробег е 579 км. Ускорението до 100 км/ч отнема към 4,5 сек, а максималната скорост е 201 км/ч.

0 от 500