IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това Lamborghini Countach е слизало по стълби - и се продава за 2 млн. долара

Рядката версия "25th Anniversary Coupe" е пострадала при снимките на "Вълкът от Уолстрийт"

Аукционната къща Bonhams пусна за продажба суперавтомобила Lamborghini Countach от поредицата "25th Anniversary Coupe", посветена на 25-годишнината на компанията. Произведени са общо 650 "юбилейни" купета, но това е единственото, участвало във филм на Мартин Скорсезе.
  

    
Lamborghini Countach, Вълкът от Уолстрийт
  
   
Според специалистите , този автомобил че ще се продадеза сумата между $1,5 милиона и $2 милиона, докато средната цена на Countach е от $600 000 до $700 000. И това въпреки факта, че поради състоянието си вече няма да може да се движи.
  
   
Lamborghini Countach, Вълкът от Уолстрийт
  
    
Факт е обаче, че това бяло като кокаин Lamborghini Countach е героят от филма на Мартин Скорсезе от 2013 г. „Вълкът от Уолстрийт“. С него Леонардо ди Каприо, в ролята си на Джордан Белфорт, слиза по доста стръмни стълби, което обяснява моментното му състояние. Дали ще има желаещи да дадат толкова голяма сума за счупен автомобил, ще разберем в деня на търга, 25 ноември.
  
  
Lamborghini Countach, Вълкът от Уолстрийт

 

Версията "25th Anniversary Coupe" е изградена на базата на модификацията 5000QV с 5.2-литров V12 двигател с мощност 455 к.с. Основните разлики са във външния вид. За да се осигури по-добро охлаждане на спирачките, в предния спойлер, капака на двигателното отделение и страничните панели се появяват нови въздухозаборници. Купето също така получава карбонови брони. Към стандартното оборудване са добавени електрически прозорци и регулиране на седалките.
   
  
Lamborghini Countach, Вълкът от Уолстрийт
  
    
Интересното е, че прожекциите на лентата "Вълкът от Уолстрийт" в Абу Даби бяха с около 45 минути по-кратки, отколкото в САЩ. Голотата и сексуалните сцени бяха изрязани от лентата, но повечето от редакциите се отнасяха до псувните във вилма, които са над 600. Както съобщава Time Out Abu Dhabi, обидните изрази са премахнати чрез изрязване на сегменти от репликите на героите или изключване на звука.
  
   

0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Егати ( преди 5 месеца )
    Че къде във филма видяхте да слиза по стълби,по скоро Лео,надрусан се претърколи
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Нема проблем! Дайте го тук. Малко кит, неколко *** и Бай Гоша - да го опне - с два канапа по диагоналите - и става като ново! Е, малко ще замета крака по завоите, ама - добрия шофер не можеш го изплашиш с това. А на две магистрали и шепа амфети - направо лети.
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    112 ( преди 5 месеца )
    Ще има да чакат на тази цена ...