IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-очакваните нови автомобили през 2024

От Dacia Sping до Lamborghini Revuelto, идната година ни готви множество премиери

Ако някой все още се съмнява в обрата, настъпил в европейската автомобилна индустрия в последните няколко години, достатъчно е да види този списък. Сред новите модели, очаквани през 2024, доста над половината са или чисти електромобили, или имат електрифицирани версии. И това важи за целия диапазон между Dacia Spring и Citroen C3, в единия край, и Lamborghini и Zenvo, в другия. Ето някои от най-интересните нови модели, които ще дебютират на пазара догодина.
   
    

Най-чаканите нови автомобили през 2024 (ГАЛЕРИЯ):


  
   

 

 

0 от 500
  • #20
    1 rate up comment 1 rate down comment
    До 19 ( преди 5 месеца )
    А ти не можеш ли да сметнеш че вместо да дойдат два камиона повече с обем 2х може да се положи резервоар за водород с подобен обем към основния
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Извинявам се - 7 пъти повече камиони.
  • #18
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Сладур, правиш ли разлика между "може да зарежда" и "зарежда"? Може, да, ако междувременно и навременно дойдат още 2 камиона да дозаредят резервоара на станцията. Само за бегло сравнение, бензиностанциите се зареждат 1 път седмично, а електростанциите - никога! Спрямо бензина, това означава 3 пъти повече камиони по пътищата, което е не само повече трафик, скъпотия и замърсяване, а и многократно увеличен риск от сериозни инциденти и смърт.
  • #17
    2 rate up comment 2 rate down comment
    До 16 ( преди 5 месеца )
    Само бла бла чета от коментара ти взривен камион и тн смешни.Водорода се ползва във влакове и не е гръмнал никъде скоро и в самолети кораби и автобуси коетомще залее пазара с евтин водород.Ти кажи за оня контейнеровоз дето се запали с електричките.
  • #16
    0 rate up comment 2 rate down comment
    До по-долния ( преди 5 месеца )
    Според фактите на производител на водоод станция за водород може да зарежда до 200коли на ден.Според по-долнияТ колега който е никой не разбира от нищо киснещ във форума всекидневно нищоправец можело 60 коли да се заредят.Е на кой да вярваме на експертите или на българският технически неграмотен нищоправец.
  • #15
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    "Новото Рено на водород също е интересно" - да, може би на Хамас или Хизбула като бомба на колела. Преди 2 г. като се взриви камион с водород в САЩ, удaрната вълна се е усетила на 10 км. Идеална е за терористите!
  • #14
    1 rate up comment 1 rate down comment
    До долния ( преди 5 месеца )
    Тоест ти искаш да кажеш че четири умножено по 5 не дава двайсе интересно мислене имаш за твоя жалост то не съвпада със средностатистическият учебник по матматика за началният глокс на образование
  • #13
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    "За времето в което аз зареждам една електричка ще заредя на водородна колонка 4 коли." - A сега фактите. След зареждането на 2 коли с водород, станцията трябва да се размрази, което е процес, който отнема 20 мин. Ако имаш "късмета" да отидеш, точно след като са заредили 2 коли, ще чакаш 20 мин. само за да започнеш да зареждаш. И това е, ако въобще има водород, защото най-добрите станции имат резвероар за макс 60 коли. Лесно е да вярваш на пропагандата на Тойотка. Труно е да мислиш сам.
  • #12
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Бляк ( преди 5 месеца )
    Skoda Kodiaq ми прилича на БМВ , да не би китаеца от бмв да е почнал да ги дизайнва и тия , и пежо ?
  • #11
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    MG пародия на MG , Лотуса не прилича на Лотус