IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Популярен рапър се сдоби с бъги за близо милион долара

Дрейк попълни автопарка си с персонализиран Brabus Crawler

През миналата година Brabus представи бъги с отворена кабина, базирано на Mercedes-AMG G63 и оборудвано с V8 двигател с двойно турбо, който развива 900 к.с. и 1250 Нм въртящ момент. Ще бъдат произведени само 15 бройки от този модел, като една от тях вече е доставена на канадския рапър Дрейк.


Crawler


Машината на певеца е напълно персонализирана, но засега липсват подробности. На снимките се вижда същата стоманена тръбна рамка с висока якост в ярко червено и ватирани кожени седалки с въглеродна основа, както на оригиналния модул, показан преди година. Каросерията обаче е боядисана в различен нюанс на сивото, а вътре има табела с надпис: „Специално построено за Обри Дрейк Греъм“.

Самият Дрейк е цените на ексклузивните и скъпи машини, като може да си ги позволи, тъй като състоянието му се оценява на 300 млн долара. В гаража на рапъра има впечатляващия автомобила като рядък Mercedes-Maybach G650 Landaulet и специална версия на Rolls-Royce Cullinan, наречена Chrome Hearts. Певецът си купи и Boeing 767, като твърди, че е платил 200 млн долара за него.


Crawler


Новата играчка на канадеца е една от 15-те, които ще бъдат произведени, като при представянето беше обявено, че бъгито ще струва 800 000 долара. Според запознати цената на Brabus Crowler, който не може да се кара по обществени пътища, скача до милион долара с допълнителните подобрения, направени по желание на клиента.

Дрейк се е сдобил с бъгито благодарение на близкия си приятел Тони Бет, който е мениджър на компанията Driving Emotions Motorcar, работеща по автомобила заедно с Brabus.


Crawler

Crawler


0 от 500
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Няма да коментирам тази играчка - само искам да кажа че Дрейк не е рапър! Мрънка някакъв речитатив. Но рапъри са 2 Пак, Дре, Еминем, Бъста, ДМХ...