IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota загатна новата Camry

Японците подготвят премиерата на следващото поколение на седана

Toyota казва: „Идва нова зора“ и придружава това загадъчно изявление с тъмен образ на нова кола. Не можем да сме сигурни кой точно модел загатва компанията, но следващото поколение Camry изглежда е най-вероятният автомобил, който марката подготвя за премиера.


Toyota Camry


На оригиналното тийзър изображени, публикувано от Toyota. ясно се виждат цаострените светлини. От страната на пътника на по-ясната картина има поглед към долната част и големият вентилационен отвор. Емблемата е разположена високо.

Техническите подробности за новото Camry все още са оскъдни. Съобщава се, че автомобилът ще ползва модернизирана версия на платформата TNGA-K. Няма налични спецификации на задвижването, но се очаква моделът и занапред да разчита на хибридно задвижване, както и на чисти бензинови версии за някои пазари.

Тъй като това е първото изображение, което виждаме, нямаме подробности за интериора на автомобила. Най-новите продукти на Toyota, като например Prius, разполагат с голям, портретно ориентиран екран на информационно-развлекателната система в горната част на централната конзола. Camry вече предлага много технологии за безопасност и няма причина да очакваме това да се промени.

0 от 500