IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Малко популярни коли от миналото сега се продават като топъл хляб

Някои от моделите просто не са имали късмет, докато на други им липсват определени характеристики

Всички знаем за успешните коли, които попадат заглавията навсякъде. Но какво ще кажете за тези, които не се продават чак толкова добре? Тук разглеждаме отблизо специфични моделни версии, които са изключително редки (кога за последно видяхте Daimler Super Eight?) и в някои случаи се провалят по отношение на продажбите.


Малко популярни коли от миналото, който сега се продават като топъл хляб (ГАЛЕРИЯ):

 

 

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    "Това важи и за внедряването на 4,0-литров двигател W8 с 275 к.с. в модел, който отдавна е нарицателно за анонимност в предградията. " - Някой ще ми преведи ли втората част от изречението?
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    "Renault Avantime" - Не ... просто ... не.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Онуфри ( преди 6 месеца )
    ехее.. къде ме върнахте - на Citro
  • #1
    26 rate up comment 2 rate down comment
    Пропов ( преди 6 месеца )
    Точно това са коли за ценители. Простолюдието купува каквото има съседа или колегите , разбирачите купуват коли дето ги няма дори и в списанията. Коли не за показ а със специално съдържание вътре. И най хубавото е че дори нова я купуваш на сметка. Такива малки серии се продават на загуба от производителите. И цената им постепенно расте, защото са редки, наистина предлагат повече от стандартните модели и се създава култов статут между познавачите.