IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Компактно Audi се превърна в хиперкола с 1400 конски сили!

Това е с 1000 коня повече от стандартен седан RS3 (ВИДЕО)

Тунинг-специалисти решават да наблъскат с "анаболи" наточената версия на седана Audi RS3 . Така тази кола става много по-мощна и по-бърза от стандартния модел. Видеото по темата, което ви показваме, бе публикувано в YouTube канала на Gumbal.



Audi RS3 LMS R30 Turbo DSG получава нов аеродинамичен бодикит, изработен от карбон. Отличава се с раздути калници и бели джанти с централна гайка. Във видеото можете да видите как този седан лесно ускорява до 303 км/ч. Системата за задвижване на всички колела Quattro също е "пипната" и помага за обуздаването на тази мощ.

За да стигнат до този резултат, тунинг специалистите извършват дълбока модернизация на седана. Той получава подобрено окачване и по-широки гуми за ускоряване от място. Също така майсторите намаляват теглото на колата, като се отървават от интериорната украса и задния ред седалки.


Audi RS3 LMS R30 Turbo DS

Audi RS3 LMS R30 Turbo DS


Вътре се появява и предпазна рамка за защита на водача. Освен това колата получава пластмасови странични прозорци. Под капака е монтиран нов 3.0-литров VR6 двигател с турбокомпресор, който е с мощност 1400 к.с. Това е с 1 000 коня повече от стандартен седан RS3.


0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Е това е кола за писта. Като всяка такава, тя трябва да издържи 1/4 миля. Д ан мислите че Ф1 болидите е по разично? Трябва да издържи петък-неделя.
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    MythBuster ( преди 6 месеца )
    Много интересно колко е струвало цялото това удоволствие и дали си е заслужавало?
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 6 месеца )
    Това нещо е много много яко но колко ще издържи тоя мотор с почти 500 коня на литър обем. Или трябва на всеки няколко хил. км да се отваря за ревизия. И все пак е пълна лудница и изглежда добре.