IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jeep Wrangler остава само с един двигател в Европа

Обновената версия на култовия всъдеход се очаква на европейския пазар в началото на идната година

Обновеният Wrangler запазва своята емблематична решетка със вертикални лайстни, но я представя в актуализиран външен вид с черна текстура, както и нови елементи в сиво или в цвета на автомобила.

Jeep Wrangler 4xe


По-елегантният дизайн на решетката не само подобрява външния вид на автомобила, но също така подобрява ефективността на охлаждането, казва автомобилният производител. Наред с това автомобилът получава вградена в челното стъкло антена. Wrangler 2024 за Стария континент предлага избор от пет изцяло нови дизайна на джантите, вариращи от 17 до 20 цола в диаметър.

Wrangler 2024 се отличава също с по-изискан интериор, зареден с по-модерни технологии. Централният елемент е стандартният 12,3-инчов Uconnect 5 сензорен екран на информационно-развлекателната система - това е най-големият и най-усъвършенстван дисплей, предлаган някога на Wrangler. Той работи с актуализиран софтуер, поддържащ безжично Apple CarPlay и Android Auto.

Актуализираният Wrangler ще се предлага в Европа само с една опция за задвижване. Плъг-ин хибридното задвижване Wrangler 4xe съчетава четирицилиндров двигател с вътрешно горене и електромотор, като общата мощност достига 380 конски сили. С различните режими на системата E Selec водачите могат да приспособят хибридното задвижване според нуждите си при шофиране, независимо дали става въпрос за чисто електрическа работа, комбинация от електрическа и бензинова или спестяване на заряд на батерията за специфични нужди.

За тези, които търсят Wrangler с традиционен двигател с вътрешно горене, ограничена партида от моделите Wrangler 2024 с 2,0-литров редови четирицилиндров двигател с турбокомпресор ще се предлага на избрани европейски пазари. Този вариант генерира 272 конски сили и се предлага с осемстепенна автоматична скоростна кутия. Ще се предлага в много ограничен брой в страни като Германия, Италия, Полша и Испания.

Актуализираният 2024 Wrangler влиза в продажба в Европа във версии Shara и Rubicon, като първите доставки са планирани за първата половина на 2024 г.

0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Не се учудвам, че автомобилните производители са с двуцифрени печалби в края на годината. Намалиха предлаганите модели на половина, двигателите само един бензинов с 3 различни мощности което се постига чрез електронно ограничаване и хайде народе, че не остяна
  • #2
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 7 месеца )
    Яяяя някой силно не харесва истината и трие? Чудесно! И кое точно не беше вярното от коментара?
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Не, че си го купя ( преди 7 месеца )
    Но нещо не разбрах този 4-цилиндров двигател, който ще и с турбина, какво гориво точно ще гори?