IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как ще изглежда последният Golf с ДВГ

Обновеният модел на Volkswagen ще бъде представен до края на годината

Американското издание CarBuzz публикува снимка на обновения Volkswagen Golf, който според информация е заснет на частно събитие. Картината показва хечбек без камуфлаж, като той има още по-тясна предна оптика и различен дизайн на бронята - вероятно това е „спортното“ ниво на оборудване R-Line.


VW Golf


Публичната премиера на модела ще се състои по-късно тази година. Сегашното осмо поколение Volkswagen Golf е на пазара от 2019 г. и е време за планирана актуализация в средата на жизнения цикъл. Освен това, предстоящият фейслифт ще бъде последен за модела - няма да има девето поколение, тъй като ще бъде спрян от производство.

Що се отнася до актуализирания Golf, в началото на лятото автомобилът беше видян на тестове без камуфлаж, така че промените, които ще настъпят в дизайна, вече не са изненада. Моделът има броня с различен централен въздухозаборник, по-тясна оптика и нова графика на задните светлини.

В кабината ще се появи по-голям екран, а физическите бутони са върнати на волана - това беше поискано от самите клиенти, които не харесаха решението със сензорно управление на волана.

Официално е потвърдено, че актуализираният Golf ще бъде пуснат в продажба в началото на 2024 г., което означава, че премиерата може да се очаква в края на 2023 г. Моделът ще остане в експлоатация още няколко години, след което Volkswagen ще го свали от производство. Компанията обаче не възнамерява да се откаже от името Golf - според слуховете то ще бъде наследено от електрически автомобил.


0 от 500