IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как ще изглежда новата Mazda 6

Следващото поколение на модела се разработва съвместно с китайците от Changan Automobile (ВИДЕО)

Mazda 6 е един от най-евтините модели в своя сегмент. Въпреки това се отличава със стилен външен вид и с качество. Време е обаче японците да обновят тази кола, при това по подходящ начин.


Mazda6


И докато следващото поколение е в процес на разработка, възможният дизайн на "шестицата" бе показан в интернет пространството. Интересните рендери породиха и нови спекулации по темата с новото поколение на модела. По-рано имаше информация, че новата Mazda 6 ще се разработва съвместно с Toyota на платформа със задно задвижване. Последната информация обаче противоречи на тези твърдения.

Авторът на YouTube канала Halo oto показа свеж поглед към евентуалния външен вид на следващото поколение на прочутия японски седан. Работата му е повлияна от слухове, публикувани в пресата.


Mazda6


Любопитното е, че се твърди в един от тях, че новата Mazda 6 се разработва съвместно с Changan Automobile. Това означава, че китайският автомобилен производител може да има своя собствена вариация на модела.

Очаква се появата на хибридни версии, а ако в разработкана на новата Mazda 6 участват китайци, то съвсем не е изключена и появата на изцяло електрически вариант. Както и да е, Halo oto ни показва своето виждане по темата за новата проекта Mazda 6.



Според него иновацията ще представлява голям "набит" седан с обтекаем силует, широки въздухозаборници и тесни фарове. Като цяло изглежда много впечатляващо. Но как ще изглежда серийният автомобил засега не е известно.


0 от 500