IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari се похвали с поредната „специална кола“

Това SF90 Spider е правено по поръчка на клиент от САЩ

Програмата Tailor Made на Ferrari е перфектна за клиенти, които искат още по-голяма персонализация, отколкото обикновено предлага италианската марка, и този SF90 Spider е поредната „специална кола“, направена по поръчка и показва възможностите на производителя от Маранело.


Ferrari SF90 Spider


За разлика от избора на ярък и впечатляващ цвят, собственикът на това Ferrari SF90 Spider е решил да го боядиса в Grigio Competizione -нюанс на сиво/сребристо, който подхожда идеално на суперколата и помага да се подчертаят много от ключовите повърхности и гънки на тялото. В контраст с боята Grigio Competizione са ивици, завършени в Bianco King (бяло) и Rosso Corsa (червено).

Колата има и малък номер „7“, завършен в черно с червен контур на двете врати. Може също да забележите, че автомобила има предлаганите като опция Scuderia Shields отстрани, както и 20-цолови джанти от въглеродни влакна. Спирачните апарати са в червено, а рефлекторите показват, че това е автомобил, пътуващ за САЩ.


Ferrari SF90 Spider


Интериорът също е силно персонализиран според вкуса на собственика. Като за начало има платнени седалки от въглеродни влакна, гарнирани в комбинация от червено и черно с бели контрастни кантове. Долната част на арматурното табло също е облечена в червена кожа, а лостовете за смяна на скоростите също са червени. Тези червени акценти продължават върху дръжките на вратите и контрастните шевове навсякъде. В кабината има изобилие от части от въглеродни влакна,както и части от черна кожа на таблото и волана.

Подобно на купето SF90 Stradale, версията Spider се задвижва от 4,0-литров V8 с двойно турбо, произвеждащ 769 к.с. Трио от електрически мотори добавят още 217 к.с., което води до комбинирани 986 к.с. и 990 Нм. Те са достатъчни за ускорение от 0 до 100 км/ч за 2,5 секунди и до 200 км/ч за 7 секунди.


Ferrari SF90 Spider


0 от 500