IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как ще изглежда новото BMW M5 отзад

Появиха се първи снимки на спортния модел без камуфлаж

Следващото поколение BMW M5 все още е процес на разработка, но вече видяхме снимки на прототипи, на модела, покрити с камуфлаж. Сега обаче за първи път се появява изображение, на което автомобилът е без никаква маскировка.


BMW M5


Публикуваната в Instagram снимката показва M5 с малък черен спойлер на ръба на багажника. Ако увеличите мащаба, логото M5 едва се вижда от страната на пътника. Има блокчета около двойните ауспуси от всяка страна и дифузьорна секция близо до средата. Централната част е в цвета на каросерията. Ъгълът на снимката затруднява виждането на колелата, но те изглежда имат Y-образни спици с черно покритие. Задните калници изглеждат по-широки от тези на обикновената 5-Series.

Потребителят, публикувал снимката, твърди, че я е получил от анонимен подател. От това изображения, както и от тези на покритите с камуфлаж тестови прототипи обаче може да се добие почти пълна представа за външния вид на модела. Някои от елементите – фарове и решетка на радиатора, повтарят стандартното 5-Series, докато други – като правоъгълните елементи в средата са нови.


BMW M5


Интериорът също ще повтаря този на обикновената „петица“, но ще има спортни детайли като седалки с по-дебели опори и тапицерия от въглеродни влакна.

Новото M5 ще използва plug-in хибриден 4,4-литров туни-тупбо V8. Съвкупната мощност не се съобщава, но се очаква да бъде над 700 к.с. При XM Label Red същият агрегат развива 750 к.с., като спортният SUV има батерия с капацитет 29,5 кВт/ч, която позволява пробег на ток от 50 км.


BMW M5


0 от 500
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Johnny Bravo ( преди 7 месеца )
    А отпред кога?
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Щирлиц ( преди 7 месеца )
    Ето как ще изглежда поредната грозотия,която късите пръчки ще купят,с надеждата пръчките им да пораснат.
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Това е третото БМВ с красива и стилна задница след 7-цата на Крис Бенгъл от 2005-та някъде ако не се лъжа и най-новата 7-ца сегашната. Другите бмвенца са еднакви гротески,еднакви пошли стопове, пошли кръгли ретро фарове и грозен дизайн.Чичковски дизайн. Кой ако иска спортна кола ще си купи седан или комби като дядо си? Та за тая работа са измислени ниски и спортни купета с две или четири врати. Такива модели бяха великите Тойота Супра,Honda NSX, още са Ford Mustang, спрения Pontiac GTO, Chevrol
  • #7
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Нарочно ли ги правят все по грозни ?
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    simeon dimitrov ( преди 7 месеца )
    Нарочно ли ги правят все по грозни ?
  • #5
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Неразбирач ( преди 7 месеца )
    До 4:човек, като не можеш да измислиш нещо умно ,по-добре си мълчи...
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    До долния ( преди 7 месеца )
    Повтаряш и плагиатстваш от първия! А двамата от Захарчо. )))))))))))))
  • #3
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Неразбирач ( преди 7 месеца )
    Като забравих да добавя,блокчетата около ауспусите са газобетонни,с цел по ниско тегло,и избягване на опасността от изкъртване на задната броня...
  • #2
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Неразбирач ( преди 7 месеца )
    4,4--литров туни-тупбо V8,нов вид двигател и от BMW разкриха и друг новизъм:вече деца да кръщават двигателите им,особенно Vобразните.
  • #1
    9 rate up comment 2 rate down comment
    пак шекерлъци ( преди 7 месеца )
    4,4-литров туни-тупбо V8 (явно неземен ДВГ, made in Пепи Шекера), тапицерия от въглеродни влакна(was is das!? не е ли кожена тапицерията, а карбона като елементи от интериора?),блокчета около двойните ауспуси (панелни или тухлени?) и т.н.